A Fidesz ismét elégedetten mosolyog

2022. május 10. 20:43

Volner János, aki már tett pár szívességet a Fidesznek, újból a színpadra lépett.

2022. május 10. 20:43
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Volner János, aki már tett pár szívességet a Fidesznek a választási törvényhez beadott, a kormánypártnak kedvező módosításaival, újból a színpadra lépett. A fellépti díjról sajnos nem tudok részleteket.

Eddig sajátmagáról nevezte el a pártját, ami igazán praktikus megoldás, de most a »Volner párt« a »Huxit párt« nevet kapja.

A Fidesz ismét elégedetten mosolyog: sikerül EU-ügyben is eljátszania a centrális erőteret. Bárki bármit mond, ő maga az arany középút. Ugyebár sosem hirdetett Huxitot, legfeljebb csak ott gyengítette a szövetséget, ahol tudta. »Tetszik látni, még mindig én vagyok a kisebbik rossz!«–mutogathat majd az Unióban a nála is nagyobb veszélyre.

Ezt értem. Csak egy valami maradt homályban. Ha egyszer Volner pártja az alapító nevét szokta viselni, akkor most Volner is felveszi a Huxit János nevet?

Csak, hogy ne zavarodjanak össze választóinak tömegei.”

Nyitókép: Facebook

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kubota
2022. május 11. 16:42
Az a durva Ildikó, hogy Volnerre akkor is többen szavaznának, ha fejreállna, mint az mszmp-re, aminek a szellemiségében magácska politizált... Magácska egy letűnt kor letűnt szellentése...
vip era
2022. május 11. 16:37
Április 3.-án a döntő többség elküldte a halál faszára Sopánka nénit és társait.Ennyi.
Hyazinth
2022. május 11. 12:27
Kaltenbach jól eltűnt egyébként. Csak nem jutott Katzenbach sorsára?
mer-kell
2022. május 11. 11:23
Ildikó jobb lenne, ha ücsörögne a hintaszékben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!