A klub szabályait mindenkinek be kell tartania!

2022. április 10. 20:33

Magyarország tartósan elkötelezte magát amellett, hogy előre megy, és nem hátra. Ezt el kell fogadnod, ha a klub tagja akarsz lenni. 

2022. április 10. 20:33
null
Vésey Kovács László
Pesti Srácok.hu

„Az Európai Unió egy értékközösség, egy elitklub, ahova megtiszteltetés tartozni – halljuk rendszeresen. És hát ha ezt az EU mondja, akkor alighanem úgy is van. Ez olyan minta, amelyet másolnunk kell, ha szalonképesek akarunk maradni a civilizált világban. Igenis, ne szégyelljük elvárni a közösségi értékeinket és elveinket a klubunk tagjaitól, akik pedig nem tudnak elvárhatóan viselkedni, azokat ne legyünk restek a nekik járó pénz megvonásával fenyegetni!

Magyarország egy értékközösség. A népét összeköti több, mint 1100 évnyi múlt, kihívás és jövőtervezés. Hosszú-hosszú közös ügyünk ez, amely a nehéz időszakok ellenére történelmi távlatban is bizonyított már, csodálatos civilizációs, művelődési, műszaki, hadászati és sportteljesítményeket, emberi nagyságot felmutatva. Ezek fényében kijelenthetjük, hogy ez egy elitklub, amelyhez tartozni megtiszteltetés és kiváltság. Amikor valaki beleszületéssel vagy önkéntes csatlakozással belép ebbe a klubba, akkor a várható előnyökért cserébe elfogadja a klub szabályait.

Meglehet, többeket összezavartak a klub szabályainak változásai a viharos XX. században – elismerem, ezeket tényleg nem lehetett könnyű követni. Amikor beleszülettél a pénzzel kitömött ÁVH-s, impexes, MSZMP-s családodba, kedves belpesti (diplomás) kommunista hangadó, akkor még valóban más szabályok voltak érvényben; akkor még a saját magyar közösségünk iránti lenézés és az öngyűlölet volt az uralkodó szellemiség. Azóta azonban megváltozott a helyzet, és 2010 óta meggyőző állandóság mutatkozik a betartandó szabályok tekintetében, ami ugyancsak a mi elitklubunk előnyeként fogható fel.

Magyarország tartósan elkötelezte magát amellett, hogy előre megy, és nem hátra.

Ezt el kell fogadnod, ha a klub tagja akarsz lenni. Minap megbeszéltük, hogy ti és mi, magyarok nem ugyanahhoz a néphez tartozunk, és ez a helyzet kizárólag úgy kezelhető, ha képesek vagytok megbarátkozni a többséggel meg annak akaratával. Íme, itt van, hogyan érdemes ezt csinálnotok nektek és mindazoknak, akiket a folyamatos gyűlöletbeszéddel sikerült fellázítanotok a saját népük érdekei ellen.”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ujujuj
2022. április 11. 11:48
Kiváló párhuzam, kiváló cikk. Lesz itt libsitoporzékolás. :)
martymcfájl
2022. április 11. 08:32
Vésey Kovács Rákosi elvtárs magyar néppel kapcsolatos gondolatait vallja magáénak, miszerint "Aki nincs velünk, az ellenünk van!" Ennyi idő után - 2010 óta - meg kellene tanulni a saját győzelmet kezelni és a főnök szavait megfogadni: Van mire szerénynek lenni. Vésey Kovács olyan sportszurkoló, aki a boxbajnok kiütéses győzelme után bemászik a kötelek között a ringbe és a földön fekvő eszméletlen embert kezdi el rugdosni azt kiabálva, hogy "Minek jöttél ide, te hülye fasz?". Olyan, mint egy barom fradista, aki örülne, hogy kiesik az újpest és utána mehetne Kisvárdára, Mezőkövesdre, meg Gyirmótra igazi rangadókra. Vésey Kovács nem érti, hogy aki magyarnak születik és nem kezd az államhatalom elleni illegális szervezkedésbe, viszont esetleg némileg eltér a véleménye a többségi állásponttól az még attól nem magyar2.
szürkeSzarvas
2022. április 11. 05:58
Az 1%-nyi ávósgyökerű "réteg" az emancipácio élő kudarca. De a világuralmista "tengeren tuli" "rokonaik" miatt minden szarnak okozoi,és minden keréknek kötői-mint "feljelentőemberek".. Most ugyan sokan igérik,hogy elmennek-de miután mashol nem tudnának igy az élősködésből megélni-ágy alatt maradnak 32 év után is a böröndök.. :)
Pelso j.
2022. április 11. 05:49
Te, ezt az előre, nem hátra szöveget már párszor elsütöttétek. Most már, ha lenne bennetek egy csepp tisztesség, megmondanátok, hogy merre s valójában mi is az a bizonyos előre. Pl költségvetés, árfolyam, infláció idén ősszel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!