Akárhogy próbálják Iványi tisztaságát bemocskolni, az egyre átütőbb erővel ragyog

2022. április 27. 06:05

513.360 forint adomány gyűlt össze. Ez Gergő utolsó földi jócselekedete egyben.

2022. április 27. 06:05
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Ez jutott most nekem arról az eszembe, hogy nem csupán szeretettel vettétek körül Iványi Gábort szombaton, hanem hatalmas segítséget is adtatok neki az adománnyal! Ma megkérdeztem Gábort, hogy mennyire voltunk nagylelkűek és képzeljétek el, hogy 513.360 FT adomány gyűlt össze! Ez bizony mind Nektek köszönhető! Csodálatosak vagytok! Ez azt jelzi számomra, hogy akárhogy is próbálják Iványi tisztaságát bemocskolni, az egyre átütőbb erővel ragyog. Erre mondom, hogy az igazságnak önmagában meggyőző ereje van. Nehéz persze áttörni a hazugsággyár iszonyatos erejű lejárató akcióin, de még sem lehetetlen! Csak végtelenül hitelensnek kell lenni hozzá!

Mivel jól tudjuk, hogy a kormány az utolsó fillérjeiket is elkobozta, így ez az adomány hatalmas öröm forrása volt az egész közösségben. Gábor elmondta, mintegy 3000 diákjuk étkezését tudják ebből finanszírozni. És nagyon nagyon köszönte Nektek! Aki nem volt ott a búcsúztatón, vagy a továbbiakban is szeretné az Oltalom Karitatív Egyesületet támogatni, itt megteheti:https://oltalom.hu/hogyan-segithet/ Ez egyben Gergő utolsó földi jócselekedete is, de soha sem szabad megfeledkeznünk arról, amit mondott: »Ne menj el a szenvedő mellett, ne fordítsd el a fejed, és soha ne maradj csendben, mert a csend mindig az agresszort bátorítja.« (Homonnay Gergely)”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akrabu17
2022. április 27. 22:24
agyrém ez az egész, egy tolvajt szentté avatna ez a bárcás kurva
APESZ72
2022. április 27. 20:22
Háát kábé stimmel az összeg. Ennyit ért a meleg vizes világbajnokság vesztese. Ennyit Ákos akkor szed össze, ha nem is gyűjt. Naponta.
néhai Ch.Pilot
2022. április 27. 19:30
"Akárhogy próbálják Iványi tisztaságát bemocskolni, az egyre átütőbb erővel ragyog" Ott a pokol tüzének fényében.
soproni
2022. április 27. 17:55
Iványi tisztasága? Az volt kurva régen, talán a bába asszony fürdetése után. Többet soha!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!