Úgy néztek ránk, gyüttmentekre, mint a szarra

2022. április 06. 12:11

Az az érzésem, hogy vidéken a falvakban simán igent húznak bármire, a buziverésre, a kivégzésekre, a koncentrációs táborokra, ha azt mondják nekik.

2022. április 06. 12:11
null
Ellenzéki szavazatszámlálók
Facebook

Lapunk szemlézni kezdi a jellemzően városból vidékre utazó, arra rácsodálkozó ellenzéki szavazatszámláló aktivisták beszámolóit – tanulságos látleletként Magyarország 2022-es közállapotairól. Itt jön egy, és jön majd több is.

***

„B-A-Z megyében Tálai András körzetében egy kb. 1000 fős faluban voltam delegált szszb tag, 469 érvényes szavazatból 451 db sikeres nemet húztak a választópolgárok a népszavazásra.

Látszott a fejükön, hogy nem nagyon értik a kérdéseket,

csak azt tudták, hogy a nemet kell húzni. Azt mondta a néni, hogy felhívta őt az orbán, a telefonon... 
Bejött a lelkésznő meg a családja, úgy néztek ránk kettőnkre gyütmentekre mint a szarra és nem voltak egyedül.
A legdurvább az volt, amikor egy háznál a lánya meg az unokája egy magáról nem tudó, nagyon idős nénit is leszavaztatott. A néni már csak vegetált, de sikeresen szavazott. Húzták-vonták előttem, bizonygatták, hogy tud írni... Kimentem a szobából és szégyeltem magamat.
Az az érzésem, hogy vidéken a falvakban simán igent húznak bármire, a buziverésre, a kivégzésekre, a koncentrációs táborokra, a rakparton való felsorakoztatásra, ha azt mondják nekik...”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csabi57
2022. április 08. 07:50
úgy néztek ránk kettőnkre gyütmentekre mint a szarra A vidékiek a szarra úgy néznek, hogy hasznos szerves trágya, amit be kell szántani, hogy jobb termés legyen. De Titeket nem lehet beszántani mert az gyilkosság lenne, vagyis értéktelenebbek vagytok mint a szar.
N.N.
2022. április 07. 04:57
Öröm nézni, ahogy a negyedik KO után feltápászkodnak és rohannak bele az ötödikbe.
tevevanegypupu
2022. április 07. 00:51
Mindentől eltekintve ordas hazugság..a falusi emberek még mindig kedvesek, mindenkinek kööszönnek, készségesen megállnak beszélgetni..még egy olyan gyüttment szarral is mint a kedves szavazatszedő..
Gladi
2022. április 06. 22:00
„Oszt, köszönté-e nekik?” Mert vidéken azt még szoktak, nem csak bámulnak, mint borjú az új kapura...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!