Fáj, hogy ismerősök, barátok azonosulnak ezzel a propagandával

2022. április 09. 13:39

A választási kampányban a Fidesz új ellenségképet alkotott magának: Zelenszkijből lett az új Soros.

2022. április 09. 13:39
null
Stefano Bottoni
Telex

„Orbán Ukrajnával kapcsolatos álláspontja esetében szintén megjelent a tudatos kegyetlenség, mert a szavazatmaximalizálást abban látta, ha kihasználja az ukránokkal szembeni, a háttérben megbújó előítéleteket.

A választási kampányban a Fidesz új ellenségképet alkotott magának: Zelenszkijből lett az új Soros,

ami ugyanolyan politikai termék, mint a migránsok, a sorosozás és a gyurcsányozás. Ezekkel a marketing üzenetekkel pedig az a probléma, hogy beépülnek a kollektív tudatba, a közbeszédbe és alakítják is azt. Ezek miatt a politikai termékek miatt szűklátókörűség veszi körül világpolitikai kérdésekben a magyar társadalmat. Szörnyű azt látni, hogy az emberek tömegesen kritikátlanul veszik át a párt álláspontját, és még okos emberek is hihetetlen butaságokat, álhíreket terjesztenek.

Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP kommunikációja hatására a magyar lakosság jelentős része úgy gondolja, hogy az ukránok maguknak keresték a bajt. Azt sulykolták, ez a zsidó elnök, ez a Zelenszkij, Soros meg Biden, a nyugatiak embere, és nekünk úgy kell kimaradni a háborúból, hogy valójában csendben, Putyinnak szurkolunk. Ez undorító.

Leginkább az fáj, hogy ismerősök, barátok azonosulnak ezzel a propagandával,

továbbadják azt a közösségi médiában vagy a sajtóban. Magyarország és a magyar nemzet nagy árat fog fizetni ezért, mert nem lesz kegyelem az oroszpárti álláspont miatt Magyarországgal szemben, és nem lesznek szövetségeseink, akik megvédhetnének.”

Nyitókép: A szerző Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. április 11. 00:33
Komolyan örülök ezeknek a lágy agyúaknak. Gyűlölködésükkel megágyaznak a következő győzelemnek. Az meg, hogy egyedül maradunk? Segítek: mindig is egyedül voltunk. Értünk hozzá, hogyan viseljük el.
de France
2022. április 10. 15:05
Nincs egy nép az EU-ban a magyaron kívül ami igy támadná Zelenszkijt. Ez mindent elárul róluk. Szerintem -ezt azoknak mondom, akik örvendeznek, hogy Ukrajna soha nem lesz EU tag - Magyarország az, aminek nem kellene az EU-ban lenni, ilyen mentalitással, ilyen putyinista bel és külpolitikával, ilyen nacionalista, múltba ragadt szemlélettel. És gyűlölettel, aminek tárgya mindig változik, hogy mindig lehessen valaki a célpontban. Ázsia, Oroszország jobban illene ennek a népnek. Tisztelet az európai mentalitású, tisztességes magyaroknak.
csulak
2022. április 10. 14:27
a valosag az te libernyak, hogy Zsele elvtars tamadja Magyarorszagot aki segit az ukran menekulteken ! De gondolom ez teged nem erdekel ?
Bájron
2022. április 10. 14:04
Ki ez a takony söpredék???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!