Semmi nem indokolja, hogy a magyarokra terheljék az USA proxyháborújának következményeit

2022. április 24. 17:41

A Volner Párt ellenzi, hogy Ukrajna újjáépítésének költségét a magyar emberekkel fizettessék meg.

2022. április 24. 17:41
null
Volner János
Facebook

„A Volner Párt ellenzi, hogy Ukrajna újjáépítésének költségét a magyar emberekkel fizettessék meg

Felháborodással értesültünk az Európai Unió vezetőinek terveiről, melyek szerint Ukrajna újjáépítésének költségeit az uniós államokkal, többek között Magyarországgal fizettetnék meg.

Ukrajnát nem mi, magyarok állítottuk át Soros-pénzből fizetett NGO-k és nyugati hírszerző ügynökségek közös munkálkodásának eredményeként egy véres puccsal amerikai érdekszférába, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak..

Ukrajnának nem mi, magyarok ígértünk felelőtlenül NATO-tagságot és Oroszországot fenyegető, katonai csúcstechnikát, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.

Ukrajnában nem mi, magyarok támogattuk egy orosz civilek ezreit lemészárló, nyíltan neonáci közösség katonai és gazdasági megerősödését, hanem az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak.

Ukrajnában a magyar és az orosz kisebbséget éveken át súlyos atrocitások érték és ezt az Egyesült Államok és más nyugat-európai hatalmak nemhogy eltűrték, de gazdasági és katonai eszközökkel egyenesen támogatták is.

Semmi nem indokolja tehát, hogy a magyar adófizetőkre terheljék az Egyesült Államok újabb proxyháborújának következményeit. Az Európai Unió gazdasága már most is hatalmas bajban van, erős és tartós recesszió fenyegeti - éppen az amerikai geopolitikai érdekeket kiszolgáló szankciós politika miatt. Az Unió brüsszeli vezetése újabb és újabb, nagy összegű pénzügyi mentőcsomagokat készít elő. A koronavírus okozta gazdasági visszaesés miatt helyreállítási alap jött létre, amelyben becsapták Magyarországot és nem fizették ki a hazánknak járó pénzt. Az energiaválság és az előállt gazdasági problémák és az ukrán újjáépítés miatt újabb hatalmas mentőcsomagok várhatók, ezeken keresztül igyekszik tovább építeni a brüsszeli elit a saját, nemzetek feletti hatalmi gépezetét. Nemet kell rá mondanunk!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2022. április 26. 08:19
Gratulálok Vollner Jánosnak... Pontosan kimondta a valóságot... Ez baromira nem fog tetszeni, a ballib oldalnak, de attól még ÍGY VAN.
kálmi
2022. április 25. 17:51
Felháborító, hogy hogy Zelenszkíj már eldöntötte, Európa fogja újjáépíteni Ukrajnát. Sőt minden ország vállaljon egy megyét és azt támogassa mindenben. Hát még mit nem!!!!Ennyire nem lehet hülye az unió, hogy ezt a terhet magára vegye míg az amerikaiak röhögnek a markukba, két legyet egy csapásra, Ukrajna a gyarmata lesz a hitelek miatt, Európa meg elszegényedik, hogy Ukrajna szép, és új gyarmata lehessen Amerikának!
Lajoss
2022. április 25. 15:35
Ezt a senkiházi Tóbiást mikor tüntetitek már el?!
Jack Reynor
2022. április 25. 10:19
proxyháború: divatszó lett ez az angol eredetű neologizmus, egyelőre jól el lehet adni vele a semmit
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!