Gergő földi maradványai végre hazaérkeztek

2022. április 14. 11:28

A harcot, amelyet ő vívott és ami befejezetlen maradt, most már nekünk kell folytatnunk.

2022. április 14. 11:28
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Gergő földi maradványai végre hazaérkeztek és így megrendezésre kerül ez a nyilvános búcsúztató Gergő egyik kedvenc helyén a Margitszigeti Nagyréten, ahol barátai, rajongói számára is mód lesz a búcsúzásra.

Homonnay Gergely író, újságíró, tanár, politikai és emberi jogi aktivista, Erzsi for President hűséges szolgája egész életében a szabadságért küzdött. És ebben a harcban a végsőkig megveszteghetetlen maradt, így a lelke soha nem lelt nyugalmat, talán csak most.

Gyász van a szívünkben, de mégis vágyunk hinni abban, hogy az élet képtelen meghalni. Bármit is jelentsen ez. De az utat, amit ő járt itt ebben a világban, most már nekünk kell járnunk. A harcot, amelyet ő vívott és ami befejezetlen maradt, most már nekünk kell folytatnunk. Legfőképpen és mindenekelőtt a szabadságért. Hiszen erre van most a legnagyobb szükség. Mind hazánkban, mind pedig az újra vészterhes időket élő Európában. Nevén kell neveznünk a gonoszt, akkor is, ha álruhába öltözik.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. április 17. 12:34
Ennyire viszket? Nincs aki megvakarja? Fogj egy drótkefét azzal vakargathatod.
Vakfolt
2022. április 16. 20:09
Hát, ha megjöttek a hamvak, akkor tudod mit kell csinálni.. https://recyclenation.com/wp-content/uploads/2015/05/cigarettes.jpg
redhaven
2022. április 15. 18:30
Elolvastam a kommenteket,100 hithű seggnyaloncból 95 sajnos nem ér rá a búcsúztatóra. Olyan volt amilyen,hagyd te is békében nyugodni,undorító némber.
picinyem
2022. április 15. 16:05
Minek hozták vissza? Az a szegény nem azt mondta, hogy csak akkor jön haza ha Orbánt leváltják? Nekem ugyan nem hiányzott. Csak egy bolond, elmebeteg, gyűlölködő volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!