P, mint paraziták

2022. április 28. 17:52

Sikeres éveket produkált a Párbeszéd nevű médiapárt.

2022. április 28. 17:52
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Tényleg szédületes eredmény az, hogy egy nem létező szervezet főpolgármestert ad, és hatfős frakcióval hangoskodhat az Országgyűlésben. Hamisítatlan parazita pártról van szó, amely mindig valakinek vagy valaminek a hátán jutott előre, s lassan egy évtizede élősködik a magyar demokrácián. (Ne feledkezzünk el a közhelyes baloldali szlogenről: a választópolgárok, azaz a mi pénzünkön élnek a mi nyakunkon!)  Az idei választás nagy győztese az egyébként történelmi kudarcot valló ellenzéki pártok közül az a Párbeszéd lett, amely nem tudni, hogy kivel folytat párbeszédet, lévén szavazói nincsenek (habár most a Facebookon toboroz tagságot).

Az a párt, amely még soha nem indult önállóan választáson, mégis egyre több mandátumot szerez, így most már hat képviselőt ültethet a parlamentbe.

Hogyan történhetett mindez?

A válasz nem túl bonyolult, ám rendkívül összetett. A hihetetlen eredményekhez hozzájárult a balliberális média, amely Karácsony Gergelyt 2018 óta pajzson hordozza, és persze kellett a balliberális értelmiség is, amely már túl van ugyan a trónfosztáson, de a befolyása – legalábbis a globalista baloldalon – kétségbevonhatatlan.

A sikerek mögött ott van még az európai progresszív politikai csoportok szellemi és anyagi támogatása, az informális hatalommal bíró klímarettegő »bohém burzsoázia« gyámolítása és a Soros-hálózat segítsége. Végül annak a magyar baloldalnak a dilettantizmusa, amely végül is ránk szabadította ezt a parazita társaságot.

A csillagok szerencsés együttállása tehát nem a vakszerencse következménye volt.”

Nyitókép: mindenkiszamit.hu

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. április 29. 20:55
Legszebb teljesítményük az volt ,mikor a jogsinélküli,dr nélküli ,angolnélküli kuka beült a juróp főpolgik közé. Hallgatott mint a kuka. Tolmács segítségéval makogott,röfögött,böfögött.
csulak
2022. április 29. 15:02
nemsokara vegett er Karibaba es a 400 rablo Butapesti uralma is !
jégecet
2022. április 29. 07:51
Kurv@ nagy, amikor a Párbeszéd nevezetű, valódi kullancspártot a KDNP-vel mentegeti a ballib. Ahol egy Tordai, KamuGeri, CIATimi tényező lehet...
annamanna
2022. április 29. 02:32
"Egész addig, míg a baloldali királycsinálók nem unják meg a Szél Bernadetteket, a Tordai Bencéket vagy a V. Naszály Mártákat." Ez a pasas (akiről annyit hallottam, hogy komplett alkoholista) miért hazudozik összevissza? Szél Bernadett az LMP-ben maradt, nem ment át a Párbeszédbe, sőt 2018-ban ő volt konkrétan a párt miniszterelnök-jelöltje. Majd amikor onnan valamiért kirúgták vagy önként ment el (nem emlékszem, mi volt az ok) akkortól független képviselő lett és nem ült át a Párbeszédbe. Vagyis őt Párbeszédesnek HAZUDNI - PATKÁNYKODÁS. V. Naszály Mártát pedig 2018-ban beszavazták a parlamentbe - tehát nem igaz, hogy rá senki sem szavazott - de Szabó Tímea őhelyette a saját semmirekellő liblingjét, Csokis Olíviót ültette maga mögé, Naszályból végül 2019-ben kerületi polgármester lett, szintén SZAVAZÁS ÚTJÁN, AHOGYAN 2018-BAN IS KOMPLETTEN BESZAVAZTÁK a Parlamentbe. Őt parazitának HAZUDNI - PATKÁNYKODÁS. Az alkoholista zugfirkász kavarja a szart.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!