Brüsszel mindig szépen zsarol, mindenki más meg csúnyán

2022. április 28. 08:33

Bürokrata néni tulajdonképpen mit képzel magáról?

2022. április 28. 08:33
null
Laborczy Szilvia
Facebook

„Zárják el, de ne úgy! Bürokrata néni tulajdonképpen mit képzel magáról? Miután hetek óta okádják az oroszgyűlöletet, szankcionálnak mindent és mindenkit ami és aki orosz, nagyképűsködnek, hogy Európa inkább felvesz nyolc réteg jégeralsót és nem fürdik, inkább bevezeti a testrészmosó-kvótát de akkor sem kell gáz, közben naponta szentté avatják a terepszínű, parancsolgató, fegyverrendelgetőt – az oroszok is megszólaltak a gáz nyelvén.

És ők Brüsszelben – ahol a férfiak is szülhetnek –, a valóságtól elrugaszkodott kis irodáikban megdöbbennek! Mert van szép, meg van csúnya zsarolás ugyebár. Brüsszel mindig szépen zsarol, mindenki más meg csúnyán. Ennyi használhatatlan, beképzelt, zavaros politikus, aki a jövő hétfőnél nem lát előbbre, hogy kerülhetett gyönyörű és okos kontinensünk élére? Az meg hogy »Brüsszel szerint«…! Érdekel még bárkit is, hogy a jelenlegi Brüsszel szerint mi-micsoda?”

Nyitókép: MTI/AP/Mindaugas Kulbis

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2022. április 30. 16:31
Brüsszel nem más mint Európa nyakán vérszívó pióca . Ukrajnáért harcol ahol korrupciót háborút offshore bűncselekményeket folytató elnöke megfelel , mert a brüsszeli vezérek sáphoz szeretnének hozzá jutni . Törvényeket betartó Magyarországot vegzálják .
pragmatika
2022. április 28. 19:54
Ja. Bankszámlákat befagyasztani, magánvagyon tárgyakat lefoglalni, szállításokat befagyasztani nem gond. De ha erre a másik fél reagál, az már hű de nem fair. Ursika ! Ti szankciós háborút indítottatok, és egy háborúban bizony visszalőnek. Ez ilyen ! Mikor a rádióban meghallottam mit mondott, röhögnöm kellett na.
Dezsőke
2022. április 28. 16:31
A fő kérdés: KINEK AZ ÉRDEKEIT KÉPVISELI VALÓJÁBAN BRÜSSZEL? A másik kérdés: MIÉRT AD TERET AZ EU A "MÉRTÉKTELEN" AMERIKAI BEFOLYÁSNAK, ÉRDEKEKNEK? A harmadik kérdés: MI A CÉLJA AMERIKÁNAK ÉS BRÜSSZELNEK EURÓPÁVAL?
csulak
2022. április 28. 10:58
Ursula elvtarsnonek megint nem osztottak szeket, duhos es faj a segge !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!