Nem kis hiba

2022. április 21. 21:14

Nem az a gond, hogy amerikai tanácsadók voltak, hanem az, hogy erről bizony nem volt nyilvános információ.

2022. április 21. 21:14
null
Csizmadia Ervin
Facebook

„Olvasom, hogy az egyik ellenzéki párt vezetője szerint (még mindig a választási vereség értékeléséről van szó) »nem volt szerencsés az, amit az amerikai tanácsadók tettek«. Van az idézet persze tovább is – aki akarja, megtalálja.

De én most nem is az idézet tartalmi elemeivel szeretnék foglalkozni, ezért nem is írtam tovább. Hanem azzal, hogy az ellenzéknek amerikai tanácsadói voltak.

Jé.

Szóljon, aki ezzel az információval a kampány kezdetétől tisztában volt. Szóljon, aki tudja, kikről van szó. Ha netán kevés jelentkező lenne e kérdésre, akkor állapítsuk meg, hogy ez gond. Nem az a gond, hogy amerikai tanácsadók voltak, hanem az, hogy erről bizony nem volt nyilvános információ.

S nem azért baj, mert ránk nem tartozó belső részleteket akarunk megtudni. Hanem azért, mert úgy dukál, hogy ha egy ellenzéki szövetséget kívülről (is) instruálnak, akkor a választók erről tudjanak.

Nem mellesleg ez evidens volt mondjuk 2002 körül, amikor például James Carville és cége is ott állt Medgyessy mögött.”

Fotó: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. április 23. 14:10
Ez úgy hívja a Fuggerék szarosgyurijait, hogy tanácsadók! Ez ha kérdez akkor is hazudik!
Chardonnay99
2022. április 22. 19:53
Amerikai tanácsadók Vietnamban, Kambodzsában, Afganisztánban, Irakban és még sok-sok országban, egyre nagyobb "sikereket" érnek el. Egyre kétségbeesettebben próbálnak megmaradni első számú világhatalomnak, miközben saját magukat is tönkreteszik.
Nagyhuba1
2022. április 22. 19:02
Március 15-én Márky_Zay mellett Kunhalmi Ágnes csápolt és énekelt . Pár nap múlva már meg se ismerte. Ehhez kellett amerikai tanácsadó?
Kétes
2022. április 22. 14:23
Több rétege van ennek a voltak-e amerikai tanácsadók avagy sem dolognak! (Sztem voltak.) 1./ Ennyire gyengén áll a baloldal, hogy amerikai tanácsadók kellnek? (Igen ennyire gyengék!) 2./ Az amerikai tanácsadók (és MZP) felemlegetése csak a kudarccal való szembenézés elmaraását jelenti. 3./ A nagyobbik baj, hogy Amerikából szabott volt az irány és a mondanivaló, amit az amerikai tanácsadók idehaza csak megpróbáltak az ostoba MZP-vel eladatni. +1 Az pedig feletébb vicces, hogy Jakab ezzel együtt azt mondta, hogy ők ugrásra és kormányzásra készen várják, hogy összeomoljon az Orbán kormány (ami egyet jelentene Magyarország összeomlásával)! Volt már ilyen 1919-ben amikor külső hatalmak (most éppen az EU mesterkedik) ellehetetlenítették hazánkat! És jöttek a Jakabhoz hasonló semmirekellő Kun Bélák!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!