Nácik kezébe kerülhet a nemzetbiztonsági bizottság

2022. április 28. 10:06

Orbán felkarolta a Jobbikból kivált ultranácik által alapított „Mi Hazánk” nevű penetráns náci pártot.

2022. április 28. 10:06
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Minden normális országban az antiszemita, rasszista és fasiszta nézeteket valló, hitlerista ideológiát hirdető náci pártok nemzetbiztonsági kockázatot jelentenek, akiket a titkosszolgálatoknak kell megfigyelniük. Valamikor még Magyarországon is voltak olyan titkosszolgálati beszámolók, amelyeknek részét képezték a neonáci, szélsőjobboldali mozgalmak megfigyeléséről szóló információk. Az alkotmányos rend 2010 utáni megdöntését követően a Fidesz szélsőjobboldali pártként vette át a hatalmat, fasiszta államot épített, amelynek »illiberális« (antiliberális, antiszemita) ideológiája van. Magyarországon már nem ellenőrzik a nácikat, Magyarországon hamarosan a nácik vezetik a nemzetbiztonsági bizottságot. Úgy értjük: a Fidesznél is nácibb nácik.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. május 02. 14:24
A nácik ti vagytok te retkes, koszos, tetves, mocskos lapostetves libsi-komcsi-náci csőcselék! Kérted-e már az LMBTQ ingyenes szolgáltatását?????? Tudod, rengeteg kosztól, szartól, retektől meg tudnak tisztítani. Tudod, az EU-s érték amit úgy imádtok! Büdös komcsi-náci hazaáruló féreg!!!!!!!!!!
harpec
2022. május 02. 10:10
Hát, amióta az évekig nácizott Jobbik hirtelen olyan PC lett és teljesen befogadta a moslék, az ilyen írások elvesztették a hitelességüket. Legalábbis addig, amíg az a generáció, amelyik még emlékszik ki nem hal.
Besewayo
2022. április 30. 22:43
Nemzetbiztonsági kockázatot a libsik jelentenek és a DK . Ők nem az Országért élnek , hanem az Egybesült Európáért .
Autofocus
2022. április 29. 09:52
Előkerült a ballib politikai autóskártya mindentvivő Lola T-je, a nácikártya!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!