Jelenleg nincs demokrácia Magyarországon

2022. április 29. 11:32

Mutassuk meg, hogy kik azok a bűnözők, akiknek börtönben a helye!

2022. április 29. 11:32
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Találjuk meg együtt az ellenállás azon formáját, amellyel egyrészt nyilvánvalóvá tesszük belföldön és külföldön egyaránt, hogy jelenleg nincs demokrácia Magyarországon, másrészt felkészülünk arra, hogy egyszer újra eljön a szabadság: 

- tartsuk meg a közösen elkészített kormányprogramot és készítsük el az új alkotmányt, 
- mondjuk ki, hogy melyek azok a törvények, amelyek illegitimek, 
- leplezzük le a lopásokat és mutassuk meg, hogy kik azok a bűnözők, akiknek börtönben a helye.

Csak akkor lesz tényleges változás Magyarországon, ha az ellenállást építjük.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 201 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2022. május 01. 20:35
A másik oldal is ugyanezt csinálja.
tartarossz.blog
2022. május 01. 20:32
Vicces vagy Márki-Zay Péter, pont most tiltottad le a hozzászólásomat a Youtube liveod alatt, tehát a szólás szabadsága a te bumburnyák fejedben addig terjed, amíg a neked nem tetsző véleményt, ami mögött nincs média és pártmonopólium megsemmisíted, nekem bőven elég a saját blogom platformnak ez igaz, de te egy véleménymegsemmisítő elmebajos gépezet vagy.
NTLLK
2022. május 01. 12:07
Hány ohmos ellenállásra gondol, kedves? Merthogy az ellenállás nem valami demokratikus. Az ellenzékkel küzdünk, az ellenállást kiiktatjuk. Ha túltolja, akkor esetleg akár börtönnel. Bizony Ágens úr! Dehát honnan is tudná ezt kend?
PiszkosFred
2022. május 01. 11:11
Azt szeretném megkérdezni, hogy meddig csinálnak még ingyenreklámot ennek az elmeháborodottnak itt a Mandineren? Naponta 2-3 hír jelenik meg vele kapcsolatban. A választásoknak vége, nem tényező. Kerüljön végre oda ez a nárcisztikus ripacs hol a többi ellenzéki kormányfő jelölt van, akiknek a nevére sem emlékszünk már.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!