Holnap beérik a fáradhatatlan munka

2022. április 02. 12:48

Most rátok van szükség!

2022. április 02. 12:48
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Mindaz a fáradhatatlan, kemény munka, amit a hat párt az elmúlt egy évben végzett, holnap beérik. De most rátok van szükség, arra, hogy holnap valamennyien elmenjetek és szavazzatok az ellenzék közös listájára és közös jelöltjeire.

Soha nem voltunk ilyen egységesek, soha nem voltunk ilyen erősek.”

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

Összesen 174 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Anyádcsipája
2022. április 05. 17:34
A fáradhatatlan munka valóban beérett volna. A kormány folyamatos ekézése, a világon is élvonalbeli ellenzéki aljasság, az ellenfelek folyamatos szidása, dehumanizálása viszont ennyire volt elegendő. Hatpárti, legyőzhetetlen koalíció előválasztáson szelektált bivalyerős jelöltjeivel olyan eredményt ért el, ami után máshol pártvezetők mondanak le, pártok szűnnek meg. Itt, ahol a becsület és a tisztesség állítólag csakis a baloldalon tenyészik egy kis liberális táppal, itt szó sincs önvizsgálatról. Itt lejt a pálya, itt médiafölény van (2002-ben 95%-s balliberális médiafölénynél csak gyanúsan kicsi különbséggel tudott nyerni a Medgyessy kormány), itt buták a vidékiek, itt mindenki hülye, aki nem rájuk szavazott. És gombák és patkányok, és rémisztő képződmények. Egy véreskezű kommunista felmenővel büszkélkedő szélsőbalos, na, meg az országrontó férje vette át az ellenzék vezetését. 2018-ban úgy tűnt, hogy a Fidesz ellenében létrejön egy nemzeti párt, amelyik a tisztesség útját járja. Amelyik végre feledteti az mszp és annak vadhajtása, a DK minden gerinctelen aljasságát. Ez volt a Jobbik, amelyik képes volt röpke ideig a legerősebb ellenzéki párttá válni. Aztán elhitték, hogy választást nyerhetnek, s utána jött a mélyrepülés. Szétesés, osztódás... A maradék pedig beállt szépen a sorba, térdet hajtott Heller Ágika előtt, s megkapta a feloldozást. Ma már inkább a Ballik név illene rá. A szinte még gyerekkorát élő Mi Hazánk közel annyi mandátummal rendelkezik, mint a Jobbik (pardon, Ballik). És Jakab nem gondolkodik a lemondáson, pártjának vezetősége -van olyan egyáltalán?- nem gondolkodik a megszűnésen.... Majd elbohóckodnak a következő 4 évben, aztán..... aztán ott a DK.... Gyurcsány senkit nem szokott hívni a pártjába.... de mindig úgy alakul, hogy éppen a saját térfeléről térnek kebelére a jelentkezők.
Spontán
2022. április 04. 08:59
Beérett!!! Köszönöm a sok ellene szavazónak!!
Dezsőke
2022. április 03. 06:47
ORBÁN EURÓPAI LÉPTÉKŰ POLITIKUS Van saját véleménye, tartása és jövőképe a hazájáról. Bármilyen irányból is vesznek célba minket, képes a bátor szembenállásra, érdekeink képviseletére. Van jövőképe Európáról , egy olyan Európáról amely képes kijelölni a saját útját, ahelyett, hogy Amerikával vagy az Unió egyes szélsőséges nézeteivel béklyózná magát haladásában. Nem kíván részt, felelősséget vállalni a terjedő "fertőben", a süllyedésben, a nemzetek, értékek lebontásában, a globális érdekek gátlástalan, feltétel nélküli kiszolgálásában. Az ember értékének, tiszteletének, szabadságának, nemzet,- és Európa-tudatának megőrzése mellett a felemelkedést, fejlődést, a béke megőrzését, a biztonságos életet tűzte ki céljául. Ezért támogatom Orbán Viktor ismételt miniszterelnökké választását.
Jaznaju
2022. április 03. 00:02
Remélem ez a boxerharapású eltűnik holnap a süllyesztőben! Nem lehet, hogy az amerikai módszerek hatásosak legyenek nálunk. Ha -ahogy remélhető- a Magyar emberek józan esze legyőzi a szemérmetlen hazugságok taktikáját, megmutathatjuk a liberálfasiszta provokátoroknak, hol a helyük. Nem a baloldali érzelmű emberekkel van a baj, hanem azokkal a bűnözőkkel, akik megtévesztik őket, kihasználják a jószándékukat. Nem lehet Magyar Magyarnak ellensége! Az idegen ügynököket el kell takarítani holnap!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!