Honfitársaink vasárnap meghozták a döntést: nekik Mohács kell!

2022. április 05. 20:14

Négy év múlva már nem tudja a lopott pénzből kifizetni Orbán az embereit.

2022. április 05. 20:14
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Brüsszel ma bejelentette a jogállamisági mechanizmus megindítását, ami a magyar gazdaságot lélegeztető gépen tartó EU-s támogatások visszatartásához, akár elvesztéséhez is vezethet. Róna Péter a választás előtt figyelmeztetette a magyarokat arra, amit persze sokan tudtunk: a német és holland adófizetők nem fogják örökké szótlanul tűrni, hogy Putyin pincsije kontroll nélkül lopja az ő adójukból fizetett ezer milliárdokat.

Persze a propaganda által megtévesztett milliókhoz ez a figyelmeztetés nem jutott el, a fideszesek pedig talán nem hitték el, hogy ez megtörténhet. Talán lengyel barátaikban bíztak, akik viszont végleg elfordultak az oroszok talpát nyaló magyar kormánytól.

A döntés súlyos következményekkel járhat a magyar gazdaságra nézve (a tőzsde már be is zuhant), de józanul gondolkodó magyar állampolgár nem tud ellene érvelni. Az ellenzék soha nem kérte, hogy vegyenek el pénzt az országról, de azt igen, hogy addig tartsák vissza, amíg nincsenek garanciák arra, hogy nem lopja szét azt a Fidesz.

Négy év múlva már nem tudja a lopott pénzből kifizetni Orbán az embereit, és kifizetni a megvásárolt szavazatokat. De ez nem jelenti azt, hogy nem késett el ez az intézkedés. Nagyon is elkésett. A propaganda által megtévesztett honfitársaink vasárnap már meghozták a döntést: nekik Mohács kell. Persze tudtukon kívül döntöttek így, hiszen hozzájuk nem jutott el Róna Tanár Úr figyelmeztetése.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lolka-Bolka
2022. április 06. 18:05
szarhazy te egy hitvany gecy vagy.
konfucius
2022. április 06. 16:19
Az, hogy az áporodott, bűzös bandátok nem kellett a józan többségnek, egyáltalán nem jelenti azt, hogy a másik oldal valamiféle mohácsot készítene elő. Vegyél vissza az arcból, mert lehet, hogy Zuglóban ez nyerő (oda bárki ejtőernyőzhet, mint a kakukkfiakat benyelik, etetik, segítik ásni, lopni, stb), de máshol nem nyerő. Te is a probléma része vagy.
Vasgyari Tibi
2022. április 06. 13:45
Bocsanat Akos, a baloldalnak volt Mohács. Tehetségtelen percemberkek dumagépek próbáltak kommunikacios varázslattal, raolvasassal választást nyerni.
hidegfehérmintaled
2022. április 06. 11:39
Vergődj ripácsás képű, vergődj csak, nektek csak ennyi jutott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!