Ellenzékváltó hangulat

2022. április 11. 06:46

Csak gyűlöletre nem lehet kampányt építeni, nem lehet úgy nyerni, hogy kihagyják az embereket.

2022. április 11. 06:46
null
Nagy Dóra
Magyar Hírlap

„Ahelyett, hogy közösen vállalták volna a vereséget, és legalább egymásért tisztességgel kiálltak volna, otthagyták ezt a szerencsétlent, hogy egyedül vigye el a balhét. Majd aztán külön értékelőkben nekiláttak ráhúzni a vizes lepedőt. Mindenért is Márki-Zay lett a hibás, ahogyan azt előre megmondtuk. Rendben, ő volt a jelölt, de sosem ő volt a vezető. Nem volt több, mint egy feláldozható szerencsétlen, aki Messiásnak hitte magát, de ha nyertek volna, sem lett volna semmi szerepe a kormányban. Közölték volna, hogy köszi, leülhetsz a sarokba, innentől átvesszük, kisfiam.

Félreértés ne essék, egy pillanatig nem sajnálom Márki-Zay Pétert. Vidéki »agymosott«, »részeges« »gombaként«, aki még egy »keresztrejtvényt sem tud megfejteni«, bőven tett róla a kapitány, hogy ne legyen a szívem csücske. Az viszont több mint nevetséges, hogy erről az egészről csak és kizárólag ő tehet. Na meg a választási rendszer, amit 2014 óta továbbra sem sikerült megérteniük, és ami csak Budapesten demokratikus, és ott is csak azokban a körzetekben, ahol ők nyertek, az ország többi részén pedig egyszerűen nem működik. Hiába ugyanaz a rendszer, mégis más. Igazán érdekes, nem?

A mostani földcsuszamlásszerű győzelemnek az a legnagyobb tanulsága, hogy csak gyűlöletre nem lehet kampányt építeni, és különösen nem lehet úgy nyerni, hogy az egészből kihagyják az embereket. Értem én, hogy ők jobbnak gondolják mindenkinél magukat, és úgy érzik, hogy náluk van a mindentudás kulcsa, amelynek birtokában oktatják a pórnépet. Ilyen hozzáállással viszont mindig az lesz a vége, hogy fejjel mennek az ajtónak. Amit már résnyire sem nyitnak ki nekik a magyarok, hanem inkább hat lakattal zárják be előttük.”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Istók3
2022. április 11. 08:52
Az a furcsa, hogy ezek most mindenkit utálnak, a Fidesz-szavazókat, a vidékieket, a Jobbikot, a DK-t, a MH-at, csak a kétfarkú kutyákat nem. Pedig több helyen rajtuk múlt a Fidesz győzelme.
Huffnágel Pista
2022. április 11. 08:28
Kétharmados jó reggelt kívánok!
Kormánypárti1
2022. április 11. 07:59
"otthagyták ezt a szerencsétlent, hogy egyedül vigye el a balhét." Ja kérem! Aki disznók közé keveredik, azt megeszik a korpákok... Persze a disznónak fel sem tűnik, hogy disznók között van, hiszen ő is az. Tartok tőle, hogy mivel ezekkel szövetkezett, ha más lett volna a balhévivő, ő is simán a faképet hagyta volna az illetőnél, illetve az illetőt a faképnél.
AROON
2022. április 11. 07:09
Majd egyszer talán megtanulják, hogy Budapest nem az ország!!! Addig bukni fognak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!