Megdöbbentő volt a kezek elhasználtságát látni

2022. április 06. 06:31

A remegést, a torzulásokat, a bőrbe ivódott olajat, sárt, a körmök alatti piszkot.

2022. április 06. 06:31
null
Ellenzéki szavazatszámlálók
Facebook

Lapunk szemlézni kezdi a jellemzően városból vidékre utazó, arra rácsodálkozó ellenzéki szavazatszámláló aktivisták beszámolóit – tanulságos látleletként Magyarország 2022-es közállapotairól. Itt jön egy, és jön majd több is.

***

„Budapesttől szűk egyoranyi autóútra egy 11000 lakosú kisvárosban számoltam. Amit tapasztaltam, egybecseng a többiek beszamolojaval:

megdöbbentően más világ

és harmonikus osszmunka a végtelenül kedves bizottsági tagokkal. Körülbelül 500 kezet láttam nagyon kozelrol a nap folyamán. Én csak ezekről a kezekrol szeretnék beszélni. Eleve meglepő, amikor a testnek ezzel az aránylag intim, ilyen közelről ritkán lathato részével találkozik az ember. Megdöbbentő volt a kezek elhasznaltsagat látni, a remegést, a torzulasokat, a bőrbe ivodott olajat, sárt, a körmök alatti piszkot, a szegénységet műkörömmel és rengeteg arannyal eltakart szomorúságat,a  lassan, gyonygybetukkel írt aláírásoknal a precizitásba kapaszkodó  zűrzavart, a flegma, vonalon tullogo szignok pokhendiségét. Folyamatosan a kezeket látom.”

Fotó: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Swift Nimblefoot
2022. április 09. 13:13
"Folyamatosan a kezeket látom" ezt én valahogy Mort hangján hallom, "The FEEEEET!!!" :D Lehet, most is kéne olyan kötelező kirándulásokat tartani vidékre gazdaságokba, mint amik a 80as években voltak nekünk általános iskolában. Úgy tűnik, ez az ember sose látott még olyasvalakit aki kétkezi munkával keresi a kenyerét. Ami érdekes hogy nemcsak ez, de több ilyen írás jegyzi meg hogy milyen kedvesek voltak a helyi szavazóbizottság tagok, meg hogy barátságosak voltak, stb, utána meg visszakézből letahózza az egész települést (beleértve őket is).
Petykabá
2022. április 07. 06:45
"vonalon tullogo szignok pokhendiségét" ez bazdmeg kész, ez egy liberális...
misi1962
2022. április 06. 22:14
ezek annyira kretének összekeverik a dolgos munkás kezeket Gétzi zsolt elfáradt kezeivel
ThuleanPerspective
2022. április 06. 18:15
Az ő keze meg a sok rejszolástól kopott el a gép előtt...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!