Eljátsszák majd, hogy Orbán egy második Lukasenka

2022. április 02. 12:09

Kizártnak tartom, hogy egyszerűen belenyugodnak az eredménybe.

2022. április 02. 12:09
null
Sebes Gábor
Sebes Gábor
Facebook

„Nemrég megfedtek, hogy túl sötéten látom a világot.

Jelentem. még annál is sötétebben!

Vártam a külföldi (titkosszolgálati, média, NGO) beavatkozást a magyar választásba. Volt-van, bár elég gyenge. A tömeges SMS-ek, a kolozsvári szavazólapok és az állítólagos orosz betörés a Külügy rendszerébe ilyen. Ez utóbbit szokás szerint a Direkt 36 indította el. Tényszerűen annyi igaz belőle, hogy a NATO-országok nyilvánvalóan az orosz hírszerrés célpontjai. Több NATO-ország rendszerébe betörtek, ezeket észlelték, és az országok együttműködve lépnek fel ellene. Minden más feltételezés, narratívaépítés a hanyag és képzetlen magyarokról.

Az igazán szép az az önfeljelentés, amikor a Direkt 36 tudni véli, hogy a magyar elhárítók sörözés közben miről beszélgetnek NATO-beli kollégájukkal.

A háború miatt ez a kísérlet befulladt, senkit sem érdekel.

Ezzel együtt még egy fegyver van a kezükben, és ennek az előkészületeit látom. Eljátszhatják, hogy a magyar választás eredménye csalásokon alapul. Az összes szoros eredményt hozó szavazókörben újraszámolást fognak kérni, minden mozgóurnánál, amelyik mellé nem tudnak embert kiállítani, csalást fognak kiáltani, és biztos lesz még olyan találmányuk, amihez nem elég a fantáziám. Az EBESZ-megfigyelők ehhez partnerek lesznek.

Eljátsszák majd, hogy Orbán egy második Lukasenka. Tüntetéseket szerveznek, elindítják a 2. Majdan-projektet.

Kizártnak tartom, hogy egyszerűen belenyugodnak az eredménybe.

Ne legyen igazam!”

(Fotó: Ukrán zászlót tart egy nő a Majdan Hőseinek emlékhelyénél a kijevi Függetlenség (Majdan) tere közelében 2020. február 18-án, a Viktor Janukovics ukrán elnök távozásához vezető Majdan-tüntetések hatodik évfordulóján. MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko)

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NoSS
2022. április 02. 20:48
Gond van főnök! Csak nem ki kell állnom valakivel vitázni? Dehogy! Azt intéztük, de a számlálás után négyharmadunk lett.
Lajoss
2022. április 02. 19:27
Holnap elzavarjuk a mi zsebputyin hokedlitábornokunkat!
röviden
2022. április 02. 17:46
Lesz kisiklatott villamos az Oktogonon, az tuti.
hegyivadász
2022. április 02. 16:56
Sajnos nagyon is valószínű ez a forgatókönyv. Hetek, hónapok óta építgetik. Egy ellenszer van: mindenkinek el kell menni és meggyőző fölénnyel elkenni a szájukat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!