Levél a 714 154-es számú elvesztett ellenzéki szavazótól

2022. április 12. 13:51

Kedves Ellenzék! Nem mi változtunk. Hanem ti.

2022. április 12. 13:51
null
Balogh Gábor
Balogh Gábor
Azonnali.hu

„Kedves Ellenzék!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam. Én vagyok a hétszáztizennégyezer-százötvennegyedik. Velem együtt voltunk ennyien, akik négy évvel ezelőtt valamelyikőtökre voksoltak, most meg nem szavaztunk az összefogásotokra.

Hétszáztizennégyezer-százötvennégy magyar, akik már négy éve is valami mást szerettek volna ahelyett, ami van. Nem hiszem, hogy sokan vannak köztünk, akiket ez a ciklus az ellenkezőjéről győzött volna meg.

Nem mi változtunk. Hanem ti. Nem mi hagytunk cserben benneteket. Hanem ti minket. És ezért érdemeltétek pontosan azt, amit kaptatok. Illetve igazából még annyit sem.”

Nyitóképen szavazatszámlálók április 3-án. Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konfucius
2022. április 13. 14:25
Megmondtam, hogy a helyzet kulcsa az ellenzéki szavazók kezében van. Nagyjából 700e ember megértette. A maradék majdnem 2 millió nem. Nekik kell leváltaniuk az ellenzéket. Most újabb négy évük van ezen gondolkodni.
kishal
2022. április 12. 22:54
Szarházi ez is. A Jobbikot csak selyemkesztyűben lett volna hajlandó kielégíteni.
teljesenertelmetlen
2022. április 12. 20:42
:)))))))))))))))))) Egy újabb "én ott sem voltam" ember. Hát nem felejtünk Gabika! Az összes véresszájú írásod kikereshető a Mandin! Ne csinálj úgy, mintha nem lennél része a mosléknak!
nempolitizálok
2022. április 12. 17:16
Buksikát szájbaszarják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!