Tudsz tükörbe nézni, Péter?

2022. április 06. 22:11

A Jobbikot nem, a saját lelkedet azonban még megmentheted.

2022. április 06. 22:11
null
Horváth Tamás
Horváth Tamás
Facebook

„Szerinted csak annyiban hibáztál, hogy engedted, hogy civil jelölt is indulhasson az előválasztáson, minden mást tökéletesen csináltál. Hát, persze, Péter, mesélj még.

Az eszedbe sem jutott, hogy esetleg azért veszített a Jobbik 800 ezer (!) szavazót és 17 (!) mandátumot, mert összeálltatok Gyurcsánnyal? Vagy azért, mert csak addig voltál a melósok barátja, amíg forgott a kamera? Mert a tenyérbemászó stílusodból mindenkinek rohadtul elege lett? Mert Molnár Enikőért elhagytad a feleségedet és a gyermekeidet?

Teljesen mindegy, Péter, te már mindenhogyan bukott politikus leszel.

A Jobbikot nem, a saját lelkedet azonban még megmentheted. Tudom, hogy nehéz, de ehhez először bele kell nézned a tükörbe.

Hajrá, Péter! Én szurkolok neked.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Erdőmester
2022. április 07. 15:30
Sajnos Jakab alapból jellemhibás. Nem hiszem, hogy képes szembenézni önmagával. Több psichopata tulajdonsággal bír. Menthetetlen!!!
Galsó Atya
2022. április 07. 14:00
Én nem szurkolok neki.
Szuper
2022. április 07. 11:48
Egy igazi "melós" bárhol és bármikor a tükörbe mer nézni! Mi itt a probléma...? :-))))))))))))))))
szürkeSzarvas
2022. április 07. 10:02
Ugye-a fajtája (is) hordozza a gátlastalanság génjét-ami a világ uraivá tette őket-de ez a példány most rajtavesztett. Kárpótlásul törölheti a lucskos micsodáját-a munkalakasban-az Enci mamuszába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!