Hadházy és a Parlament

2022. április 12. 11:12

Jobban teszi, ha az egyébként elismerésre méltó politikai aktivitását a Parlamenten kívül gyakorolja.

2022. április 12. 11:12
null
Balczó Zoltán
Facebook

„Hadházy Ákos szerint kollaboráns az az ellenzéki politikus, aki részt vesz a Parlament nyitóülésén.

Azt indokoltnak tartom, hogy ő nem vesz részt az ülésen. Személyes véleményem szerint az, aki a plenáris ülésen egy előre elkészített táblát emel fel »A LÓNAK A F@SZÁT!« felirattal, jobban teszi, ha az egyébként elismerésre méltó politikai aktivitását a Parlamenten kívül gyakorolja.

Az említett cselekedetre azt sem tartom mentségnek, hogy a táblán említett szerv állatorvosi szakmája terminológiájában szerepel – bár valószinűleg nem pont ebben a formában.”

Nyitóképen Hadházy Ákos országgyűlési képviselő. Fotó: Illyés Tibor/MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Usb1
2022. április 13. 07:20
Szarházi ,Gréci bekerülése jellemzi az ellenzéket. Szarházi a fővárosi ingatlan mutyiknál lapított...akkor nem ordibált...Gréci meg kultúrális megbízást kapott volna ha nyernek....miután tükör előtt csapatott...elképesztő. Szarházi ha hozza az eddigieket az még jobban degradálja az ellenzéket...már most sem szalon képes. 2026ban meg lesz a 4/5 ös győzelem....biztos.
miazhogynagyonis
2022. április 12. 15:31
görények egymás között
pepita
2022. április 12. 14:46
balczó- nézz a tükörbe és köpd le magad !!!!!
CirmoS
2022. április 12. 13:57
A parlamentből kiesett, ezért aztán sértődött ellenzéki képviselőktől még biztos fogunk , érdekes ' dolgokat hallani! :-))) Engem nem érdekel, ha Hullaházy féle gyökér nem jár be, viszont fizetést se kapjon! Ha jól emlékszem ez az elmebeteg '18-ban is játszotta az " eszét " a maroknyi agyhalott birka rajongóinak, aztán külön szépen letette az esküt! A fizetés miatt! Majd nem járt be dolgozni! Ezt kell megszüntetni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!