Nem működött a propaganda, egyben marad az ellenzék!

2022. április 05. 10:31

Az emberek nem hülyék. Nem adjuk fel az igazságért folytatott a harcot!

2022. április 05. 10:31
null
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„A sokéves kitartó, a közösség érdekeit szem előtt tartó közös munka a kerületben meghozta gyümölcsét. Akkorát vertünk a fideszes Bús Balázsra, mint ide Lacháza. Pedig ha volt mocskos, lejárató kampány a 106 körzetben, akkor az enyém biztos a top 3-ban volt. Nem is említem, mert ahogy mindenhol máshol, itt is jelen volt a szisztematikus, szervezett plakátrongálás, a DK-ból kiugrott kamujelöltek és mások elindítása, a szokásos »elveszi a 13. havi nyugdíjat« és egyéb aljas szövegek. Csakhogy nálam nem állt meg Rogán, Bús Balázs és a legsötétebb orosz titkosszolgálati módszerekkel működő fideszes propaganda. Korábban voltam már a Rogán »Anonymus« Tóni által vezérelt gépezetben CIA-ügynök, de miután a legnagyobb fájdalmukra ez nem működött, mert senki nem hitte el, ezután a végképp minden alapot nélkülöző, végletekig szánalmas »kokaincsempészetből származó kampánypénz« idétlenséggel jöttek.

De nem csak »jöttek«, hanem ez ömlött a szenny lakájmédiából, a propagandistáktól, a mindenhova bedobott szórólapokból, az ezzel átmatricázott összes plakátról, Bús Balázs napi 5 posztjából. És most jön a csavar. Nem működött a propaganda! Hiába vergődtek, hiába költöttek szó szerint százmilliókat az én ellehetetlenítésemre, lejaratásomra, hiába állt a titkosszolgálat hónapokig a házunk előtt, rólam nem találtak semmi terhelőt – én velük ellentétben nem loptam, nem csaltam, nem jachtoztam –, ezért kénytelenek voltak kitalálni a legvadabb hazugságokat. De üzenem Rogán Antalnak és Bús Balázsnak, hogy az emberek nem hülyék. Mindezen lejárató próbálkozások ellenére vertük el nagyon azt a fideszes Búst, aki 13 éves polgármesterségéből se tudott előnyt kovácsolni.

Üzenem: nem lopni, nem hazudni, nem lejáratni kell, hanem dolgozni az emberekért! Én ezt ígerem Óbuda-Békásmegyeren, és ezt ígérem az egész országban! Megyek, megyünk tovább, egyben marad az ellenzék, soha nem adjuk fel az igazságért és igazságosságért folytatott a harcot!”

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 184 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
siculus
2022. április 19. 20:56
Ezek szerint nem ez a harc lesz a végső. Így jártunk. Most hallgathatjuk 4 évig a rikácsoló hozzászólásait. Ki lehet az az egy aki lájkolta a cikket?
XTRO
2022. április 06. 11:17
Óbudai vagyok , olvastam a köszönő leveled Timi . El kell, hogy keserítselek, azok akik rád szavaztak hülyék. Akiknek tetszet az egyoldalas savhányásod , hülyék. Akik bármit elhisznek neked, hülyék. A mocsárosdülői lovardát a zuglói haverokkal már elkezdtétek építeni, van pénz bőven, ez lett a mi Ozarkunk..
Scaevola
2022. április 06. 11:02
Nem azt mondták Timi! :D
Innogreen23
2022. április 06. 10:38
Figyi Kabul Nyuszi. Óbuda az nem Budapest. Hosszú távra ne tervezz gyökér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!