Nagy baj van, ha a tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el

2022. április 27. 10:06

De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére.

2022. április 27. 10:06
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Valami nagyon nagy baj van, ha egy elcsalt választáson elszenvedett tragikus vereség után egy ellenzéki vezető szerint a kocsmázás ideje jött el. De a kocsmázásnál sokkal nagyobb baj, hogy hétfőn Ungár mosolyogva bemegy a Parlament nyitó ülésére, ahol vita nélkül megszavazzák a Választási Bizottság beszámolóját arról, hogy mennyire tiszta és demokratikus választáson vagyunk túl. Csak remélni tudom, hogy nagyon kevés ellenzéki képviselő fogja követni a példáját, még akkor is, ha ma Hollik István is azzal fenyegette őket, hogy aki nem vesz részt a nyitó ülésen, az nem kaphat milliós extra fizetéssel járó díszpozíciókat. Sőt, éppen ezért méginkább helytelen lenne bemenni. Akkor már tényleg legyen inkább a kocsmázás.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ólat a trolloknak
2022. április 28. 15:09
Fogalmatlan hülye.
zovirax
2022. április 28. 08:46
Mindig sikerül alúlmúlni önmagát...és ez nem kis teljesítmény...
sztd
2022. április 27. 22:48
Most akkor Hadházy csalással nyert a körzetében? - nekem is gyanús, hogy ilyen címeres hülyéket a többség nem választ meg.
Monstro
2022. április 27. 21:30
Valaki bemesélte ennek a Senkiházynak, hogy ő fújja a passzátszelet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!