A magyar választások újfent tisztán zajlottak

2022. április 20. 07:45

A konstruktív javaslatokat azonban meg kellene fontolnia a magyar kormánynak.

2022. április 20. 07:45
null
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Facebook

„Leszögezhetjük, hogy a magyar választások újfent tisztán zajlottak. Erre utalt az összes nemzetközi megfigyelői misszió, köztük az EBESZ is. Érdemes azonban itt megállni egy pillanatra és átgondolni azokat a javaslatokat, amiket az EBESZ tett a magyar választásokkal kapcsolatban. Például kritizálták a hazai közszolgálati média állapotát. Szerintem ebben igaza van a nemzetközi megfigyelőknek. Nem helyes, hogy a közszolgálati televízióban és rádióban olyan mértékű kormányzati propaganda és ellenzék-ellenesség uralkodik, ami teljesen kiüresíti  az alapvető funkcióját.

Változtatni kellene azon a helyzeten is, hogy teljes mértékben összemosódik a kormányzati kommunikáció és a pártkampány. Ezeket a javaslatokat meg kellene fontolnia a magyar kormánynak, hiszen a fentiek konstruktív kritikák, amelyek segítenék erősebbé és kiterjedettebbé tenni a magyar demokráciát.”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zseblámpa
2022. április 20. 12:46
Az ellenzék azt gondolja, hogy azért vesztettek, mert nem jut el a mondanivalójuk mindenkihez. Pedig az az igazság, hogy pont azért vesztettek, mert eljut a mondanivaló és a legtöbben meg is értik, hogy a szavak mögött milyen szándékok vannak.
zseblámpa
2022. április 20. 12:18
Már az is kormányzati propagandának számít, ha valaki elmondja az igazat.
kolozsv
2022. április 20. 11:46
Sajnos, a "helyet adni az ellenzéknek a közmédiában" azt jelentené, hogy a nyomorult hazugságaikat ott reklámozhatnák. Ha igazat szólnának és nem alja módon, akkor lehetett volna helyük. De azt is eljátszották, hogy nm hívják őket. Aki látta egyetlen politikusukat is válaszolni nem ellenzéki propagandista újságíró kérdésére (plusz a Maki szereplését...), az tudja, nem szalonképesek a gyurcsányista utasításoknak megfelelően.
barang
2022. április 20. 11:41
akkor lehetne komolyan venni ezeket a bíráltokat, ha 1. 2010 előtt ugyanezek az emberek elmondták volna, hogy de facto nincs ellenzéki sajtó 2. ma nem csak a kormányt bírálnák, hogy állami erőforrásokat használ fel a kampányban, hanem ugyanezt megállapítanák külföldi kormányok és alapítványok kapcsán
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!