Belgium
ÉLŐ
Szlovákia

Aki Orbánra szavaz, az a Tízparancsolatból legalább négyet megtagad

2022. április 02. 15:56

Aki nem  megy el, az Orbánra szavaz, aki a kamupártokra szavaz, az Orbánra szavaz, aki a Kutyapártra szavaz, az Orbánt kapja (és az nem lesz vicces).

2022. április 02. 15:56
null
Bajnai Gordon
Facebook

„Vasárnap választás – én is ott leszek és a változásra szavazok.
De holnap nem csak kormányt választunk hazánknak, hanem sorsot is – saját magunknak:

  • Aki Orbánt választja, az Putyint kapja
  • Aki a Fideszre szavaz, az kivezeti Magyarországot Európából, a NATO-ból, a Visegrádi csoportból – a biztonságból
  • Aki a NER-t támogatja, az a Tízparancsolatból legalább négyet megtagad (lásd: 2,7,8,10)
  • Aki a kormányt hatalomban tartja, az a válságot, a szankciókat, a gyengülő forintot, az inflációt, az elszegényedést választja
  • Aki a változatlanságra voksol, az a jövőnket áldozza fel: összeomló oktatást, lerobbant egészségügyet, elvándorló fiatalokat, fenntarhatatlan nyugdíjrendszert kap

 Félreértések elkerülése végett:

  • Aki nem  megy el, az Orbánra szavaz (és nem lesz alapja panaszkodni a következő években)
  • Aki a kamupártokra szavaz, az Orbánra szavaz (és még hülyének is nézték)
  • Aki a Kutyapártra szavaz, az Orbánt kapja (és az nem lesz vicces)

Bármit is mondjanak a közvéleménykutatatások, végül csak egy dolog számít – melyik sorsot választják többen holnap reggel 6:00 és este 7:00 között.

Higgyünk magunkban, egy tisztességes, európai, haladó Magyarországban.

Tegyük meg, amit megkövetel a lelkiismeretünk, a méltóságunk, a hazánk – menjünk el és szavazzunk a változásra!”

Nyitókép: Bajnai Gordon Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 277 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bito
2022. április 04. 01:59
1.parancsolat: Ne lopd el mások személyes adatait 2.parancsolat: Ne taszítsd öngyilkosságba a libatartókat 3.parancsolat: Ne áruld el hazádat az amerikai demokratáknak
drom176
2022. április 03. 22:44
Te 2010-t emlegeted? 2008-ban feltetted ezeket a kérdéseket? Amikor a felvett hiteleket nem lehetett finanszírozni a nemzetközi piacról, mert nem kellettek a magyar állampípírok senkinek, ezért az IMF hitelt kellett felvenni? és ezzel elvesztettük a gazdaságpolitikánk irányítását? Most meg ajvékolsz és hagymákról írsz? Valamiképpen érzékeld a különbséget? Most a piacról finanszírozzuk magunkat....ennyi a különbség. Mivel fingod incs az egészről, olvass egy kicsit! " 2010-ben az adósság 60 százaléka volt külföldiek kezében, ma az egyharmada. Akkor az államadósság csupán 3 százalékát tartották kézben a magyar emberek, ma ez az arány 25 százalékra javult." https://privatbankar.hu/cikkek/kotveny/kitomjuk-az-allamot-attorte-a-lelektani-hatart-a-magyar-lakossag-allampapir-allomanya.html Almát az almával hasonlítsd össze! És természetesen rakd hozzá a böszme egyik ősbűnét, a külső és belső ,( lakossági) eladósodást és mindkttő devizában!!!!! Nem kritizálom a matektanárokat, csak valaki a ruppótlanságát és az ebből fakadó és frusztráltságát ne a környezete hibájának tüntesse fel........ nem elég tehetséges a fickó...pont.
Kun Béla
2022. április 03. 16:11
Libatolvaj, azért meglehetősen vastag bőr van a pofádon hogy a kereszténységről ugatsz nekünk , ne tedd misem tartunk neked előadást a Tóráról vagy a Koránról ! De remélem mi leszünk a többségben akik a fajtádat azt a tolvajt elküldi a pi...ba megint újabb négy évre !
pilakfater
2022. április 03. 12:39
Miniszterelnök úr hülye tetszik lenni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!