A Fideszben nem hülyék ülnek

2022. április 13. 19:54

Orbán nem bízik senkiben, még a saját embereiben sem.

2022. április 13. 19:54
null
Bartus László
Bartus László
Facebook

„A Fideszben nem hülyék ülnek, ezt azonnal megértették, és úgy gondolták, hogy Márki-Zay Péter hasznos lehet a számukra. Arról nincs szó, hogy Orbán találkozzon vele (az egész kampány alatt annyira nem méltatta, hogy a nevét kiejtse a száján), mert egyrészt nincs szüksége Márki-Zay tanácsaira és szolgálataira, másrészt őt börtönnel fenyegette, tolvajozta és lebuzizta a fiát. A családjára különösen érzékeny Orbánnak ez is elég, hogy az életben szóba ne álljon vele. De a lakájmédia megfuttathatja, adhat neki fórumot és segítséget, hogy az ellenzéket romboló munkáját végezhesse.

Orbán nem bízik senkiben, még a saját embereiben sem. Mindenkit figyel, zsarol és ellenőriz, a legkisebb gyanús jelre lapátra kerülhet bárki. Ezért szóba sem jöhet egy kívülálló idegen, aki a Fidesz híve volt, de elhagyta, és szembefordult vele. Olyan ember, aki a választási vereség után öt nappal nyilvánosan hátbaszúrja azokat, akiknek a miniszterelnök-jelöltje volt, és látványosan behódol az ellenfelének, fel sem merülhet, mint partner. Az árulókat senki nem szereti, a diktátorok különösen nem.

De azt szívesen fogadja a Fidesz, hogy Márki-Zay Péter a népszerűség és a felszínen maradás, a karrierista vágyai érdekében szerepeljen a közmédiában, árulja el az ellenzéket, járassa le őket, tegye nyilvánossá a belső titkokat, feszültségeket. Hintse el a bizalmatlanság, a megosztás magvait. Gyurcsányozzon kedvére, rombolja tovább a Jobbikot, keltsen bizalmatlanságot az ellenzéki szavazók és a pártjaik között. Hirdesse csak az »ellenzék leváltásának« programját, és végezze el ingyen azt a munkát, ami eddig Orbánnak sem sikerült. Nyírja ki az ellenzéket, szakítsa ketté a táborukat.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 63 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kiss.istvan770
2022. április 14. 17:10
Te Marha! A CIA jelölte magyarországi helytartónak MZP-t. Ők az alkalmatlanok, velük dumáld meg! :)
Tidal_wave
2022. április 14. 13:39
"Olyan ember, aki a választási vereség után öt nappal nyilvánosan hátbaszúrja azokat, akiknek a miniszterelnök-jelöltje volt." Nem MZP-t szúrták hátba a "támogatói"? Hülye dékás patkány...
Esvány
2022. április 14. 13:36
"Orbán nem bízik senkiben, még a saját embereiben sem. Mindenkit figyel, zsarol és ellenőriz..." Na, mégegy alusisakos, paranoiás vadmarha!
llnnhegyi
2022. április 14. 13:24
Bartus egy szarkupac tetején ücsörög!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!