Hadházy Ákos hangja a csőcselék hangja

2022. április 22. 12:22

A mások halálától győzelmet remélő politikusokról a magyarok elmondták a véleményüket

2022. április 22. 12:22
null
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„»Ha most is túlsiklunk, akkor majd a következő alkalommal is nyugodtan túl fogunk rajta siklani, és akkor 2030-ban vagy ’40-ben esetleg, ha a koleszterin nem oldja meg a problémát, akkor majd gondolkodhatunk ezen.«

Ezeket a visszafogottnak és elegánsnak cseppet sem nevezhető gondolatokat nem más mint, Hadházy Ákos fogalmazta meg. A veretes felszólalásnak a CEU biztosította a helyszínt, amely valamiért nem akar tudomást venni arról, hogy a gaz kormány elüldözte Magyarországról, az esemény szervezéséről pedig a TASZ gondoskodott. 

Gyuri bácsi, úgy tűnik, nem hajlandó belenyugodni a választás eredményébe, és továbbra is számolatlanul önti a pénzt élete legrosszabb befektetésébe; a honi ellenzékbe.

A végtelenül nagylelkű és bőkezű milliárdos által szponzorált rendezvényen megjelent politikusok a jelek szerint Soros úrhoz hasonlóan továbbra sem voltak képesek elvégezni a gyászmunkát, a sokkolóan nagy Fidesz-győzelmet ilyen terápiás jellegű beszélgetésen próbálják inkább feldolgozni.

Pedig a képlet roppant egyszerű: miután kicsit magukba szálltak és levonták a megfelelő következtetéseket, lehajtott fejjel, szerényen le kellene mondaniuk. Mindegyiknek. Demokráciákban a felelősség felvállalása ugyanis valami ilyesmiről szokott szólni.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2022. április 23. 11:09
Hadházy, azok alapján, amit művelt az utóbbi években, a Parlament egyik szégyene lesz.
Mennyei Hang
2022. április 23. 06:10
Tisztelt honfitársam Bence! Tetszik, nem tetszik ennek az országnak van egy vezetése, és van egy ellenzéke. Akiket lehet nem szeretni, úgy ahogyan a kormányt sem muszáj szeretni, de gyűlölni, gyűlölködni nagyon nem kellene. Látod már a Lázárnak sem tetszik ez a folytonos gyűlölködés. Amúgy halkan hozzáteszem mesteri írásodhoz, hogy Magyarország ellenzékére is sikerült 3.5 millió szavazatot leadni. Amúgy költői kérdésként feltesszem hogy a Hadházy Soros ösztöndíjas volt? Vagy Soros valóban pénzeli? Banki kimutatás esetleg? Balett táncos publicistaként tudnod kellene hogy csak valós tényeket szabad(na) publikálni. De sajnos megjelent a feltételes mód az írásokban, köztük a tiedben is. 2010 óta tudjuk, hogy "én ezt a törvényt úgyis megszegem elmarasztal az OVB, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot"
Readar
2022. április 22. 23:45
Lófazházi Zugló szégyene, "terápiás jellegű beszélgetésen". A padlóterápia nem vált be, javaslom a lépcsőgurulást, csakis lyukas zokniban, kilógó hassal, hogy szebb legyen.
Sulammit
2022. április 22. 22:32
Azért nézték gondterhelten a cipőfűzőjüket, mert halálházy mindegyiküknél betalált. Ha megnézed Gurmaitól kezdve mindegyik kövér volt, ahogyan halálházy is egy puha plötty.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!