Hodász atya védelmében

2022. március 22. 08:57

Kicsinálták, mint Homonnayt és ezt próbálják velem is megtenni szüntelenül.

2022. március 22. 08:57
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Igen, így működik a kormánymédia lélekgyilkos terrorja! Ez egy tudatosan felépített stratégia, pszichés hadviselés, amit a legtöbb ember képtelen elviselni. Minden ellenzéki véleményformálót meg akarnak törni, el akarnak tüntetni. Először lélekben akarják meggyilkolni őket. Ezt tették Homonnay Gergellyel is, ezt próbálják velem is megtenni szüntelenül, nap mint nap. Pont ezért pereltem be nemrég Gajdics Ottót, mert azt írta rólam, hogy én vagyok a »teológus bőrbe bújt sátán«. Amúgy most elárulom, hogy vele párhuzamosan bepereltem Bayer Zsoltot is, aki meg arról hadovált, hogy szerinte én b*zi vagyok és ezért minden egyes szexuális együttlétet, amikor a férjemmel vagyok együtt, abúzusként élek meg, miközben egy nőre gondolok. Na, persze nem pont ezért pereltem be, és azt most nem is árulom el neki, hogy miért. Hamarosan majd úgyis megtudja. Szóval így megy ez! Ez az igazi lelki terror! És a Magyar Nemzet az egyik melegágya az ilyen aljas írásoknak. (...)

Hogy jön ahhoz a magát díszkereszténynek tartó Bayer Zsolt, hogy ilyesmit vessen Hodász András szemére? Jó, hogy nem írja le egyenesen azt, hogy minden ellenzéki érzületű katolikus pap b*zi és egyben pedofil! Tényleg megáll az ész! Hát, hogy sikerült Bayer Zsoltnak pont Hodász atyát betalálni ezzel az ótvar dumával? Nem lehet, hogy a Fideszben kicsit több pedofil-gyanús embert találhatott volna? Kaleta Gábor, Fohsz Tivadar, Sz. Balázs? Ezek a nevek nem mondanak semmit? És ha már itt tartunk, te Bayer Zsolt, te mit tettél eddig az egyházban bántalmazott áldozatok védelme érdekében? Nagyon szeretném, ha sorolnád, mikor, kinek, milyen módon segítettél! Kit hallgattál meg, kihez voltál egy jó szavad, kivel tudtál együtt érezni? Hodász tudom, hogy több áldozatnak is nyújtott már segítséget és abban is biztos vagyok, hogy ez a téma mélységesen megérintette őt. (...)

Szóval én demokrataként rendkívül szomorú vagyok, hogy egy fontos hang, amely volt elég bátor sem fehérnek, sem feketének lenni, ismét elhallgat. Elhallgat, mert megtörték, mert kicsinálták, mert a pszichés hadviselésükben végül maguk alá gyűrték. Ez mindannyiunknak veszteség! Legyünk akár hívők, akár ateisták, akár konzervatív hívők, akár progresszívak, mint én. Bármennyire is nem mindenben értettem egyet Hodász Andrással, azért mindig, minden egyes nap harcolnék, hogy elmondhassa azt, amit gondol és amit érez. Mert ehhez neki joga van, mint ahogy nekünk jogunk lenne őt hallgatni! És ha ezt többé nem teszi meg, mert már nem bírja az ellencsapást, akkor ismét szegényebb lett a demokrácia, és erősebb lett a minket körülvevő és egyre inkább megfojtó diktatúra.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kitalátor
2022. március 25. 16:17
Új átokformula: "Védjen meg téged a Perintfalvi Rita!"
syphax
2022. március 23. 10:18
HODÁSZ ATYÁT "NEM CSINÁLTA KI" SENKI....CSAK VISZELKEDJEN NORMÁLISAN, ÚGY AHOGYAN AHOGYAN EGY NORMÁLIS(!!!) KATOLIKUS PAPNAK-PLÁNE PLÉBÁNOSNAK KELL. ÉS AKKOR SEMMI PROBLÉMA NEM LESZT VELE! ÁM EHHEZ ELŐSZÖR NEKI KELL LÉPNIE...POZITIV IRÁNYBA...NYILVÁN. PERINT IZÉ KANCAPICSA MEG KEZELTESSE MAGÁT IDEG-, ÉS ELME SZAKORVOSSAL!
vbandi
2022. március 23. 08:27
Szánalmas hülye picsa vagy, akit kicsinálni sem érdemes.
Esvány
2022. március 23. 06:45
Ilyen az, amikor Piszkos Fred védelmébe vesz valakit... Hodásznak az eddigi kritikák tizedannyit sem ártottak (abból csak tanulhatott), mint amikor egy ilyen sátánista a "védelmébe" veszi és Homonnayval együtt emlegeti.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!