Még mindig nem tudunk semmit Gergő halálának pontos körülményeiről

2022. március 30. 09:43

Tudom, mennyire fontos lett volna Gergő számára ez a politikai kampányidőszak.

2022. március 30. 09:43
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„Még mindig nem tudunk semmit Gergő halálának pontos körülményeiről, sőt még a földi maradványai sem érkeztek haza. Három hónap elteltével sem. Annak ellenére, hogy Gergő barátai elképesztő erőfeszítéseket tesznek az ügyben és sokan a háttérből is támogatják a dolgokat. Mindenkinek hálás köszönet ezért! Ha bármi olyan információt kapok, amit a család enged közzétenni, azonnal megteszem. De egyelőre sajnos nincsen ilyen információm. Ugyanakkor azt is tudom, hogy mennyire fontos lett volna Gergő számára ez a politikai kampányidőszak és hogy nagyon szerette volna elmondani a dolgokról a véleményét. Erre már nem volt lehetősége.

De készült ez a videó, amiben olyan közéleti témákat járunk körül, amelyek megértése nagyon fontos és pont most a választások előtt. Sokat gondolkodtam azon, hogy mi az én etikai felelősségem a videó kapcsán és arra jutottam, hogy muszáj teret adnom arra, hogy hallhassátok Gergőt ilyen módon. Mert tudom, hogy foggal-körömmel küzdött volna azért, hogy egy emberibb és igazságosabb országban élhessünk. Ezért szeretném kitenni a videót, mihelyst a háttérmunkák véget érnek az anyagon. Felvállalva a közzététel összes következményét. Felkészültem lélekben ezekre is.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 124 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferike57
2022. március 31. 20:54
Miért ? Valakit érdekel ? (a "dák" qurván kívül)?
syphax
2022. március 31. 11:08
Nem-e? Seggbebaszták--egy kissé alaposabban-- utána a szaros gecis fasszal téged szájba--rituka aranyosss! 'Ahogy szoktátok....
kukasmacska
2022. március 30. 22:35
Miért érzem úgy, hogy PR azt VÁRJA, hogy kiderüljön végre valami azon kívül, hogy egy középkorú férfi rosszul lett egy szórakozóhelyen és már nem lehetett rajta segíteni?
Robertoo
2022. március 30. 20:34
No! Menj és csapj az itáliai asztalra! Azt a hétszázát!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!