Hátbatámadás

2022. március 03. 07:36

Sorsdöntő lesz az áprilisi választás, a háború árnyékában pedig kimondható: az életünk a tét!

2022. március 03. 07:36
null
Kiss Gergely
Magyar Nemzet

„Európa gázellátását negyven százalékban az oroszok biztosítják, míg hazánként nyolcvan százalékban. Játsszunk el azzal a képtelen ötlettel, amely a balliberális boszorkánykonyhából kibugyogott! Mi történne, ha Magyarországra nem jönne gáz Oroszországból? Ha így lenne, akkor néhány hónapig a magyar tározókból fogyasztanánk a gázt, majd egyszer csak azt vennénk észre, hogy egy teavizet nem tudnánk megfőzni. A termosztátot lehetne kapcsolgatni, de nem azért nem működne a kazán, mert kifogyott az elem. Nem lenne mit elégetni. Ekkor lépne életbe a Márki-Zay Péter szerinti rezsicsökkentés, miszerint fürödjünk kevesebbet, és fűtés helyett vegyük fel az usankát. Háborús körülmények között ezt még könnyebben el lehet képzelni. Mert ha rakétákkal szétlövik a közműveket, akkor se áram, se gáz, se víz nem áll rendelkezésre. A balliberálisok szerint ezt kellene átélni Magyarországon!

– Nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberek fizessék meg a szomszédban dúló háború árát, ezért különösen megdöbbentők a hazánk biztonságos energiaellátását veszélybe sodró nyilatkozatok a baloldali politikusok részéről − mondta Szijjártó Péter külügyminiszter. Igazat szólt, mert a baloldal veszélybe sodorná a biztonságos energiaellátást. Ez a fentiek mellett azzal járna, hogy lehúzhatná a rolót a magyar gazdaság. Összedőlne minden. Leállnának a gyárak, bezárnának az éttermek, nem működne semmi. Csak azért, mert a balliberálisok szerint ezzel lehetne bizonyítani az Orbán-kormány alkalmatlanságát. Ez a szöveg azonban nem ezt bizonyítja, hanem azt, hogy Gyurcsány és szövetségesei a kirakatbábuval egyetemben hátba támadták Magyarországot. A kormány pengeélen táncol, hogy fenntartsa a békét ebben a kritikus helyzetben. Elítélte az agressziót, támogatta az oroszok elleni szankciókat, és mindent megtesz a menekültek megsegítéséért. Eközben Márki-Zay Péter a nemzetbiztonsági érdekeket kockáztatva beszél hülyeségeket, amely ellen semmi kifogása nincs a mögötte álló végtelenül korrupt baloldalnak.

Menjünk tovább az elmebaj ösvényén! Nem jönne orosz gáz, ami pedig helyette lenne, annak az ára a csillagos egeket ostromolja. Ki fizeti meg a háború árát? A balliberálisok a magyar emberek életével szórakoznak, háborús helyzetben mutatták meg, hogy mindent és mindenkit feláldoznának a hatalom oltárán. A paksi bővítést is támadják, amely nélkül négyszeresére emelkedne az áramért fizetett összeg.

Sorsdöntő lesz az áprilisi választás, a háború árnyékában pedig kimondható: az életünk a tét!”

Fotó: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2022. március 03. 13:12
Nem az életünk a tét. Nem lesz semmilyen szavazás az életünkről. Még a politikusoknak sem az életük a tét, hanem csak az egzisztenciájuk.
Brandon the great Negro
2022. március 03. 13:07
Egy kritikus nemzetközi szituációban tényleg arra van szüksége az országnak, hogy hetekre leálljon a közigazgatás?
mokány
2022. március 03. 11:07
Csernyenkó nem azért babrált 1985 - ben az atomkoffer környékén , mert hülye volt .
Menhetten
2022. március 03. 11:00
Hát ki más, mint Gyurcsány! )))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!