Peti miniszter nem ismeri az emberség fogalmat

2022. március 02. 07:29

Fingja nincsen a diplomáciáról.

2022. március 02. 07:29
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Szétesőben vannak a fiúk, akik már nem is olyan fiatalok. Deutsch Tamás nem tudja, hogy miről, mit szavazott meg az Unióban, vagy letagadja, esetleg megint túl tolta magát. Egyik lehetőség sem bíztató. Peti miniszter szerint pedig »nincs relevanciája annak, hogy ő visszaadja, vagy nem« a Lavrovtól kapott legmagasabb, külföldieknek adható kitüntetést a BARÁTSÁG Érdemérmet.

Azt kell mondanom, hogy Peti miniszternek sincsen már relevanciája. És nem azért mert – ahogyan ezt évek óta nap, mint nap bizonyítja – fingja nincsen a diplomáciáról. Nem azért mert egy hazug ember, aki nagyüzemileg, nagy tételben hazudik. Nem azért, mert egy gerinctelen senki, aki gátlástalanul, elvtelenül szolgálja ki a főnökét. Csak azért, mert azt a fogalmat sem ismeri, hogy EMBERSÉG.”

Kép forrása: Juszt László Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
torresG4
2022. március 04. 07:30
Ki vagy te malacfejű zsírdisznó, hogy a szádra vedd Szíjártó Pétert, egy bukott rendszer, bukott tagja vagy, egy letűnt, leporlott, a történelem szemétdombjára került bitang kommunista.....
eredmeny
2022. március 03. 19:32
Jobb külügyminisztere rég volt az országnak. Az önismeret hiányáról vall az írás; jó bizonyítvány a baloldali- liberális elitről, és különösen durva személyes hangvétele az ami miatt ... Szóval citrom díj@t a disznónak!
Faterohm
2022. március 03. 07:33
Laci az emberséget pont ti kéritek számon? Ezt ti nem nem tehetitek, emlékszel 2006? Már többször írtam, hogy inkább olvass. Jobb lesz nekünk is te meg nem csinálsz magasból hülyét.
jomagad
2022. március 03. 07:06
Az utolsó mondatokat véletlenül önmagadról írtad
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!