Szabályosan kiráz a hideg

2022. március 07. 17:03

Nézem a Facebookon egymás után felbukkanó propagandafilmeket Orbán Viktor „háborús mindennapjairól”.

2022. március 07. 17:03
null
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
Facebook

„Olvasom a különböző elemzéseket Putyin eltorzult személyiségéről, arról, hogy a 22 hatalomban eltöltött év alatt hogyan szakadt el tökéletesen a valóságtól, hogyan vált paranoid, hatalomfüggő önkényúrrá, kíméletlen, könyörtelen gonosz diktátorrá, nárcisztikus pszichopatává, akinek minden döntése kizárólag önmagáról szól. És mintha Orbán Viktor személyiségtorzulásairól olvasnék. Persze kicsiben, hiszen nálunk nem ölnek újságírókat és ellenzékieket, mi nem indítunk háborút senki ellen, de saját lehetőségeivel összemérve Orbán is tökéletesen »bejátssza a pályát«, minden gonoszságot megtesz, amit az ország geopolitikai helyzete és mérete megenged számára.

Tizenkét éve szakítja szét a társadalom legmélyebb szövetét, szít gyűlöletet magyar és magyar között, teszi tönkre emberek százezreinek életét, rombolja a magyar kultúra , tudomány értékeit, ássa alá az ország jövőjét, felzárkózásának esélyeit. Egyszerűen nem tudja elképzelni a világot úgy, hogy nem ő Magyarország teljhatalmú uralkodója. Ő nem azért szolgálja Putyint, mert úgy gondolja, hogy ez Magyarország érdeke, hanem azért, mert neki nemcsak hogy imponál a putyini diktatúra, hanem valójában példaképének tekinti az orosz diktátort. Naponta adjunk hálát Istennek, hogy olyan kicsi ország vagyunk, amilyen és annyira szűk a diktátor mozgástere, amennyire. Mert ha nem így lenne, a jó Isten sem mentene meg bennünket a putyini úttól.”

Nyitókép: MTI / Kallos Bea

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. március 08. 19:16
Ne sértegessétek kedvenc amerikaimat (Buckethead).Inkább boylerfejű.
Ködszúrkálók
2022. március 08. 17:40
Te kis béke galamb....
gondosmandarin
2022. március 08. 13:35
Nekem is hányingerem van ettől a tehén maRiskától.
Nabakker
2022. március 08. 13:28
Ránézek és egyből jön a kígyó: BOOOOA
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!