Lebben a függöny

2022. március 12. 07:04

A hazai baloldal ma is lebbentgeti a függönyt, nem tanultak és nem felejtettek.

2022. március 12. 07:04
null
Szentesi Zöldi László
Magyar Nemzet

„A kilencvenes években különös dolgok történtek egy kis budai lakásnál. Amikor elindultam otthonról, mögöttem, a szomszéd ablakban lebbent a függöny. Aki pedig lebbentette, régi belügyes néni, nevezzük őt most Z.-nek. Gyakorlott feljelentőként kedves szokása maradt a rendszerváltozás után is, hogy serényen figyelt, ki mikor megy, érkezik, ki kihez látogat. Gyűjtögette az információkat, fájdalom, jelenteni már nemigen tudott. Azonban a spicliségből mégsem gyógyulunk ki olyan könnyedén, mint teszem azt, a náthából.

A hazai baloldal ma is lebbentgeti a függönyt, nem tanultak és nem felejtettek. Ha rájuk nézek, ha róluk olvasok, mindig a rejtőzködő Z. néni sumák, hazug világa tárul elém. Ma is, akárcsak a rendszerváltozás idején, az a módi náluk, hogy most édes szívem, a drága Horn/Márki-Zay úrra szavazunk, én vagyok a közös képviselő, mindig tudom ám, kiben bízhatunk! Ennek a lassan folydogáló szennyes propagandának köszönhették részsikereiket.

Persze ha nem árulnák önmagukat, másokat, a hazájukat, nem is lenne függönylebegtetés. Akkor dolgozni, sétálni vagy társalogni kellene, igaz, olyat rendes baloldali megfigyelő nem tesz, amikor éppen ártani is lehet másoknak.

A benzinnel kapcsolatos hazugságcunami ugyanez a kategória. Célja a baloldali konspirációs háló szövése, a rémhírterjesztés, amiért – erősen remélem – egyiket-másikat bíróság elé is állítják.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 13. 12:17
Függöny ide,függöny oda,bukni fog a csüngőhasú!
jánosbácsi
2022. március 12. 14:58
Ha nem jelentett mert már nem lehetett jelenteni akkor meg mi a faszomért mondod, hogy jelentett? Találtál már állást mert még csirkefarhátat sem fogsz venni abból a közmunkabérből.
Betonlavor
2022. március 12. 11:56
Lebben a függöny.. A kurva anyádat, Te szerencsétlen.. Mintha a 'bátor utcai harcos' leskelődött volna a függöny mögül.. Ostoba Orbánseggtartozék ez a Szentesi.. :) Azért mókás a hatalom seggéből lázadni :)
mokány
2022. március 12. 10:32
Fátyol fellebbentés = apokalipszis . Szó szerinti fordításban .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!