Szegény Orbán miniszterelnök

2022. március 15. 06:58

Neki senki nem mond semmit.

2022. március 15. 06:58
null
Lamperth Mónika
Facebook

„Nem elég, hogy Völner disznóságairól is az ügyészség sajtóközleményéből értesült, most horvát kollégája előtt égett nagyot, mert az országunk fölött röpködő felderítő drónról sem szóltak neki.

Rendet kellene már tenni a kormányzásban!”

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Előre66
2022. március 16. 20:44
Mars vissza a panoptikumba te múmia! Ezeket minek szemlézik? mondanivalója nulla, senkit nem érdekel, hogy mit pofázik....
szodabár
2022. március 16. 12:37
Szegény Lumpen Mónika, kiesett a csontváz a szekrenyből.
ormányos csillós
2022. március 16. 10:04
jaj ha lampertmóni meglovagolna de jó lenne,
Öreg Palóc
2022. március 16. 09:33
Buta vagy "lampert", mint a sötét éjszaka. (Bár ez a hasonlat nem az igazi, mert az éjszaka nem lehet buta de te igen.) A drónt már akkor látni lehetett, mikor felénk jött.Nnem csak a polgári légi irányítás láthatta, hanem az egész katonai légvédelem, nem csak nálunk, hanem a románoknál, szlovákoknál, sőt még a lengyeleknél is. De nem lőhetünk rá, addig amíg ukrán légtérben van, ha nem állunk háborúban az ukránokkal, mert akkor agresszorok vagyunk és ellenség leszünk. Amikor meg a fejünk fölé ér - és a repülési magasságból, sebességből, irányból jól kiszámítható, hogy hol fog földet érni, és az nem nálunk van (!) - és nem tudjuk, hogy mi van rajta, atom(?), vegyi-biológiai(?) vagy egyéb robbanó anyag, akkor nem lövöldözünk le a fejünk fölött minden rakétát (mert akkor a mi fejünkre esik,) ha látjuk, hogy azt nem ide lőtték. :O :) Amúgy meg, a horvátok rázták előtte három nappal az öklüket a Medve felé, szóval ezen gondolkozzanak el ők. (Most is azt mondom: " Ha nem akarod, hogy a kutya megharapjon, akkor ne rugdosd a kerítést.") De te ezt sem érted "lampert".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!