Szabó Tímeával az élen hallgat a baloldal

2022. március 23. 12:29

Az akasztásról, a Mocsáros-dűlőn elkezdett építkezésről, Z. Kárpát Dániel karlendítéséről és a korrupciós botrányról is.

2022. március 23. 12:29
Bús Balázs
Facebook

„Óbudán a baloldal teljes hallgatásba burkolózott. A képviselők azon a testületi ülésen sem voltak hajlandók megjelenni, amelyet a jelenleg is hivatalban lévő főkertész nyilvános akasztásra buzdító kijelentése és Mocsároson megkezdett építkezés miatt indított a képviselő-testület. 

Szabó Tímeával az élen hallgatnak az akasztásról, a Mocsáros-dűlőn elkezdett építkezésről, hallgatnak Z. Kárpát Dániel náci karlendítése kapcsán és a legújabb Anonymus felvételen látható korrupciós botrányról is. 

A kerületben élők válaszokat követelnek és ideje lenne, ha végre lenne valaminek következménye a baloldalon. Április 3-án ezekről is véleményt fognak mondani az óbudaiak. Óbuda-Békásmegyer békét akar és nem agresszív, háborús megnyilvánulásokat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perczel Éva
2022. március 24. 05:53
Végre eljött a pillanat, amikor Szabó CIA Tímea stratégiai nyugalmat tanúsít.
budapesti
2022. március 23. 20:53
Nem érdemes az agresszív ballibekre szavazni, mert a saját szavazóikkal éppúgy nem készek a párbeszédre, amikor hatalmon vannak. Bús Balázs párbeszédre kész volt és maradt, ezt mindenki tudja a kerületben. Még Szabó Tímea is, aki "sajnálatos módon" egyszer még őszintén elismerően beszélt róla... Van róla felvétel...
Lajoss
2022. március 23. 18:30
Még mindig savanyú a szőlő,ugye,balázs..:)
csulak
2022. március 23. 15:01
lapulnak mert vaj van a fejukon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!