A zsűri fődíját nyerte a Magyar Zene Háza Cannes-ban!

2022. március 18. 15:17

Építészettörténeti pillanat!

2022. március 18. 15:17
null
Rákay Philip
Facebook

„A világ legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán díjazták a Liget Budapest Projekt égisze alatt elkészült különleges épületet. Magyar beruházás sohasem részesült még e fődíjban!

Nem mellesleg, ebben pillanatban Európa legnagyobb és a világ egyik legjelentősebb kulturális beruházása éppen Budapesten történik, na nem Karácsony Gergelynek és a Gyurcsány-brigádnak, hanem a magyar kormánynak köszönhetően...”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kala pál
2022. március 19. 17:15
Az ellenzéki kimagasló építészeti remekmű sajnos nem kapott semmilyen elismerést, itthon. sem.https://hvg.hu/itthon/20091005_bodrogkeresztur_kilato_negyvenmillio A humor kategóriában nyerő volt, sokan nevettek rajta, a hócipő tele lett Tivadaly bánatára!
Republik
2022. március 19. 10:18
Bármilyen kormány tudna 100 milliárdokból kristálypalotát építeni.Csak az a kérdés érdemes e?Ugyanez vonatkozik a stadionokra,meg a giga nagy kézilabdacsarnokra is!Most olvastam hogy összesen a következő négy évben 60 milliárd jut köz út felújitásra!!! Ez nagyon kevés! Az utakat mindenki használja az is akit nem érdekel a sport,mégis töredéke jut a pénznek az utak felújítására a sporthoz képest.Én értem hogy szépek ezek a csili-vili giga-mega épületek.Meg hogy lehet velük dicsekedni a nagyvilágban,de közben alap dolgok ,pl-közutak oktatás stb nagyon rossz állapotban vannak.
catalina9
2022. március 19. 09:52
A zsűri fődíját nyerte a Magyar Zene Háza Cannes-ban!" na majd jön aszimptota, és megállapítja, hogy az egyik üvegfal fénytörési mutatója nem passzol a Himnusz dallamához...
Házam Hazája
2022. március 18. 22:09
Kordonéknál most megy a matek: -Mennyiért lehetne gyorsan eladni? Újépítés, kertváros, madárcsiripp....... +++++ Gy.F. meg azon agyal, melyik része legyen a nappali, ha beköltöznek. Lesz ám itt harc.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!