Ne engedjük őket a kormányrúdhoz!

2022. március 29. 16:19

Márki-Zayék tört magyarsággal buzdítanak arra, hogy őket támogassuk.

2022. március 29. 16:19
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Márki-Zayék tört magyarsággal buzdítanak arra, hogy őket támogassuk. Értjük, hogy a globális elitnek fontos, hogy egy bábot segítsenek hatalomra, aki újra kiárulja nekik ár alatt az állami cégeket, de hát na. Ilyen kicsi a bizalom a Kapitány iránt, hogy már a fordítást is inkább a Google-re bízzák?

Felfoghatatlan, hogy valaki ezért az amatőr munkáért pénzt fizet. A sok szerencsétlenkedés után hallgatni, hogy Márki-Zay szerint ők okosabbak, kicsit olyan, mint amikor a nagyeszű Fegyőr meghirdette a »Nyissunk, de ésszel!« akciót!

Kész kabaré ez az egész. Ne engedjük őket a kormányrúdhoz!”

Nyitókép:  Kötter Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. március 29. 19:20
A tájékozottság magabiztossá tesz. Belenéztem az ATV-be. Valami ismétlés lehetett, mert még mindig Kuncze mondogatta a magáét. Hogy most már leginkább a fiatalokra kell fókuszálni. Nyilván. Azok nem éltek még a disznóságaik elkövetésekor, a kamut meg nem ismerik, nincs róla tapasztalatuk. Újra el lehet nekik sütni a hazug vicceiket. És hogy fontosak, menjenek szavazni, az ő jövőjükről van szó. Ez így viszont bizony igaz. Ezért kapnak családtámogatást, gyerektámogatást, adókedvezményt, vissza nem térítendő hitelt, ha családot alapítanak. És ha a békére szavaznak, nem a háborúra. Ja, és méltatlankodik, és a meggyőző indoklás, programadás a következő: Vasárnap bekapcsolta a kocsiban a rádiót, és Orbán kellett hallgatni. És ez szörnyű, és még szörnyűbb volna, ha még megint 4 évig őt kellene hallgatnia. Úgy vettem ki a beszédből, hogy nem tudja a rádiót másik adóra kapcsolni. Persze hogy nem, jut eszembe, mert kormányról vezérelt rádió van benne! Akkor akár gondolhatom azt is, hogy egyébként minden jól csinált Orbán, de már megunta hallgatni/nézni. Meg azt is, hogy most már megint volna mit ellopni, jöjjenek az ellenzékiek. Normáális??
Házam Hazája
2022. március 29. 19:08
Helyesen: Engedjük őket kormányrúdra.
pjotr puszta
2022. március 29. 17:49
De várom már a kampány végét...
states
2022. március 29. 17:42
Még az a szerencse, hogy nem csak aljasok, de hülyék is, a Bajnai-féle csodafegyver, az adatlopás, akárcsak Makimajom, minden jel szerint fordítva sül el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!