Ez lenne a Mártha Imre által kitalált „Stadtwerke” modell?

2022. március 19. 20:10

Mi egy rendezett, otthonos Budapestet szeretnénk!

2022. március 19. 20:10
null
Fidesz Budapest
Facebook

„A Fővárosi Önkormányzat nemcsak a közterületein nem készült fel a »váratlan« márciusi tavaszra, de a budapesti kegyeleti helyeinken sem tud normális állapotokat fenntartani. Ez lenne a Mártha Imre által kitalált »Stadtwerke« modell? Akkor inkább ne erőltessük! Mi egy rendezett, otthonos Budapestet szeretnénk! (A képek a csepeli temetőben készültek, köszönjük követőnknek!)”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
betakentaur
2022. március 20. 19:57
Magatoknak szavaztátok nagyokos, beképzeld, bunkó banda. Szívjatok. Szenvedjetek. Megérdemlitek. Van még lejjebb, ne izguljatok.
nyugalom
2022. március 20. 13:43
Retek, piszok mocsok mindenütt! Üllői ut, Iparműveszeti Múzeum környeke csikk, mocsok! Margit krt es környeke, nem lat utcaseprőt! Budapest lekoszlott ,int egy proli külvaros! Szégyen!
Karbantartó9
2022. március 20. 10:12
Csak a tisztánlátás végett: Mártha Imre soha semmilyen stadtwerkét nem talált ki! A német szó a németországi városi erőművek elnevezése, kifutó működési modell, mert olcsóbb a központosított áram és gáz nagyvállalatok fenntartása. Az egész egy ostoba félinformáció kántálása, szakértői szónak hangik, nem sokan ismerik ezért még kicsit tudományos is. Nettó ostobaság.
Gyzoltan
2022. március 20. 07:59
"Mi egy rendezett, otthonos Budapestet szeretnénk!" Ezt komolyan gondoljátok? Addig míg a bűnöző bolsevikok, és leszármazottaik gátlástalanul grasszálhatnak, addig, míg a magyar magyarokat elítélitek, börtönbe zárjátok, kik az impotens állam helyett cselekedtek, addig a cionista liberális téboly, a liberális őrület lesz az úr Budapesten! Addig a kisajátított cionista liberális szakszervezetek, a liberális terrort bevetve, kirekesztéssel, megbélyegzéssel fenyegetőzve, közvetlenül a szavazás előtt, arcátlanul szervezhetik befolyásoló sztrájkjukat...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!