Csak mi veszíthetjük el

2022. március 20. 14:56

A túloldal megroppant, egymást vádolják, többen közülük láthatóan feladták a harcot, már a jövőre készülnek.

2022. március 20. 14:56
null
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Tisztelt Barátaim!

A kampány robog tovább. Majdnem minden nap máshol vagyunk, jövünk-megyünk, igyekezzük azt az egyetlen cseppet behordani az óceánba, ami a végelszámolásnál a szükséges plusz lehet.

Nem az első kampányom ez, hanem a sokadik. Szeretném közhírré tenni, hogy bárhol járok a Jászságtól Sárospatakig, az egész országban nagy tömegek fogadnak bennünket. Községekben nem jártunk még száz fő alatt, városokban 200-300 érdeklődő jön el a rendezvényeinkre. Ezzel szemben az ellenfél helyi gyűléseit 30-40 ember látogatja, azok egy része is munkatárs, családtag.

A helyzet tehát éppen olyan, amilyen lenni szokott: többen vagyunk az utcán, többen a teremben. Hogy a parlamentben is többen leszünk-e, kizárólag rajtad múlik. Mindenképpen menj el szavazni, ha nemzetben, függetlenségben, szabadságban gondolkodsz, és ha teheted, vigyél magaddal még egy embert! Ha ugyanis április 3-án valamilyen ok miatt nem ikszeled be a Fidesz-KDNP-t, akkor lehet, hogy vereség lesz a vége. A hanyagságnak, az el nem végzett munkának ugyanis mindig csúfos kudarc az eredménye. Míg a győzelem elsősorban attól függ, milyen színvonalon, milyen módon veszed ki a részedet a gyakorlati cselekvésből, abból, ami kötelességed önmagad és a haza iránt.

Ha minden jó halad tovább, megnyerjük a választást. Vagy fogalmazzunk így: csak mi veszíthetjük el. A túloldal megroppant, egymást vádolják, többen közülük láthatóan feladták a harcot, már a jövőre készülnek. De az ördög egy pillanatra sem alszik: tegyünk, róla, hogy ne legyen 1994 vagy 2002.

Két hét maradt hátra. Nem tudjuk, mit hoz a jövő, de ami felett nem mi rendelkezünk, nem is érdemes a figyelmünkre. Aggódhatsz, izgulhatsz, sötét jóslatokba bonyolódhatsz, de ami – ezek helyett – igazán fontos volna: lelkesíts és lelkesedj! Ne hajtogasd, hogy óvatosnak kell lennünk – ezt mindannyian tudjuk. Egyszerűen tedd a dolgot, cselekedj! Ezzel te is győztes leszel, hiszen megtetted, amit megkövetelt tőled ez a helyzet. Söpörd félre a facebookos hazugságokat, az uszítást, a mások mocskát, mindez teljesen hiábavaló erőfeszítés, ha elegen ott leszünk az urnánál. Arra koncentrálj, ami fontos: Orbán Viktornak kell folytatnia. Ezért dolgozz, ebben segíts, ehhez gyűjts még egy kis erőt a végéig!

Minden másról – az eredmény ismeretében – majd utána gondolkodunk. Hiszem és vallom, hogy szép napra ébredünk április 4-én!

A héten jászsági fórumok, győri találkozó vár rám, a jövő héten megyek Szegedre és három előadásra Erdélybe (Kolozsvár, Dés, Szamosújvár). A részletekről majd időben.

Hidd el, hogy győzünk, emeld fel a fejed, és akkor meglesz! Bátorság, erő, kitartás!

Honfitársi üdvözlettel: Szentesi Zöldi László”

Nyitókép: MTI / Kovács Tamás

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 111 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fonak
2022. március 21. 09:45
1. nem kéne elfelejteni 2002-őt... 2. nem vagyok benne biztos, hogy az ellenzék és külföldi karmesterei választás útján akarják megbuktatni a Fidesz-kormányt, és nem valamilyen "majdannal", mondjuk választási csalást kiáltva. Hiszen a narratívájuk szerint ma Magyarországon nem lehet tiszta választás a kormánypárti médiatúlsúly, az illegitim alaptörvény, módosított választási törvény stb. miatt (az ő narratívájuk, nem én mondom).
states
2022. március 21. 00:21
Már csak 13 nap, és végzünk ezzel a komcsináci csürhével.
sztd
2022. március 21. 00:02
Először azt hittem, hogy ez valami paródia. Kedves László! Becsülöm az őszinteségét, de tessék mondani! Újságírók is maradtak az országban, vagy most már mindenki titokban, vagy nyíltan propagandista?
states
2022. március 21. 00:01
Éjfél elmúlt, már csak 13 nap, hogy laposra verjük a komcsinácikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!