Van még esély

2022. március 22. 15:08

Váratlan lehetőség nyílt az ellenzék számára.

2022. március 22. 15:08
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„VAN MÉG ESÉLY (ATV)

Nem szabad teljesen leírni az ellenzék esélyeit, ugyanis az elmúlt hetekben tovább drágultak az élelmiszerek, volt benzinmizéria is. Váratlan lehetőség nyílt az ellenzék számára, hogy ezeket a gondokat a maga javára használja ki – hangoztattam az Egyenes beszédben.”

Nyitóképen a baloldali tömörülés március 15-én. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. március 23. 15:18
soha tobbe baloldalt !
Vakfolt
2022. március 23. 12:55
"Váratlan lehetőség nyílt az ellenzék számára, hogy ezeket a gondokat a maga javára használja ki – hangoztattam az Egyenes beszédben." Váratlanul ilyeneket mondott a covid áldozatok haláláról is, hogy azt is használja ki az egybenzék. Ez ilyen visszatérő rögeszméje lehet a fószernek.
zoles
2022. március 23. 10:31
"tovább drágultak az élelmiszerek, volt benzinmizéria is." A továbiakban ez lesz a titkos atomfegyver, miközben az ellenzéki Jávor Benedek meg arról beszél, hogy nem kell félni a rezsi áremelkedésétől sem, hogy Putyinnal kibasszunk?
istvanpeter
2022. március 23. 10:02
Na ugye, hogy van evolúció. Már is megjelent a nemzetrágó féreg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!