Jugoszlávia megtámadása óta nem hozott ekkora szégyent kormány Magyarországra

2022. március 04. 20:41

Mondjuk Teleki Pálba láthatóan még legalább szorult némi lelkiismeret anno. De ez tényleg a legalja.

2022. március 04. 20:41
null
Szarvas Koppány Bendegúz
Facebook

„Szerintem nagyjából Jugoszlávia megtámadása óta nem hozott ekkora szégyent kormány Magyarországra. Mondjuk Teleki Pálba láthatóan még legalább szorult némi lelkiismeret anno.

De ez tényleg a legalja. Mert, hogy nem küldünk katonákat – az alap, senki nem is várja. Hogy nem küldünk támadófegyvereket – lenyelhető, bár a nálunk kisebb és állítólag gyengébb Szlovákia küldött azt is. És ők is határosak, lehetne okuk félni ugyanúgy, »valamiért« mégsem teszik. De hogy egy nyamvadt sisak- és golyóállószállítmányt sem küldünk át, az valami mérhetetlenül gerinctelen csicska dolog.

Orbán Viktornak sikerült megoldania, hogy akkor is »a gazemberek oldalára« álljunk, amikor pedig hivatalosan a történelem jó oldalán állunk a NATO-tagsággal. Valami nagyon durva kompromat lehet Putyin kezében, hogy még mindig ennyire remeg előtte a kis bábja. Állítsuk meg, mielőtt végleg »hullarablók«-at és »legpocsékabb nemzet«-et csinál belőlünk!”

Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 269 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Unknown
2022. március 07. 01:45
Szarvas Koppány nem a golyó, és sisak szállítmány a nyamvadt, hanem te magad.
celoke
2022. március 06. 22:39
Te elmebeteg hülye! Ha a történelemhez hülye vagy, ne pofázzál bele , Szaros Koppány Bendegúz! Magyarország nem került szégyenbe sem most, sem 1941-ben! Semmilyen Jugoszláviát nem támadtunk meg, te húgyagyú barom! Jugoszlávia 1941. április 10-én felbomlott, az usztasák és a csetnikek lekezdték lőni egymást, a magyar hadsereg pedig, azzal jelszóval, hogy a délvidéki magyarokat hagyják bárki belőle, 1941- április 11-én bevonult a Délvidékre. Ezen a napon Jugoszlávia már nem is létezett! Mit csináltál történelemórákon, aludtál, szipóztál, vagy telefonoztál, te eszement barom? Vagy ellógtad az összeset? És most sincs semmiért szégyenkeznünk, te gyengeelmélyű hülye idióta! Semlegesként kimaradunk az maradunk az ukránok által kiprovokált háborúból, így elejét vesszük, hogy Oroszország hadviselő félnek tekintsen bennünket. Viszont ha a NATO, EU kollektíven nyilatkozik valamit, azzal mi se megyünk szembe. És kimentjük a besorozás elől a kárpátaljai honfitársainkat. Tökéletes, higgadt, kikezdhetetlen diplomácia. Itt szégyenkezni valótok egyedül nektek van, te rohadék szaros sorosista takonybolsevik. Mit képzelsz, te hülye állat, a magyarok adójából a mi pénzünkből az országunk védelmére vett fegyvereinket küldjük el ingyen Ukrajnának? Normális vagy, te elmebeteg hülye? Vegyetek fegyvert a saját pénzetekből, te barom! Majd a műtrágya-maffiózó Bige talán erre is ad 65 milliót, ha már a Makimajmotok nyilvános leégéseihez égéseihez jutott! De meg ne próbáljátok Magyarország nevében küldeni, hivatkozzatok a Szaros Györgyötökre! Emberek, ez a féleszű hülye takonybolsevik hadviselő féllé akar tenni minket egy világhatalom ellen egy olyan háborúban, amihez semmi közünk! Még egy ilyen eszement barmot, mint ez! Ennek a sorosista baloldali fos ellenzéknek a kukában a helye. Kormányzásra alkalmatlanok, normális konstruktív ellenzéki szerepre alkalmatlanok, minek élősködjenek a mi pénzünkből? Április 3-án szarrá verjük ezt a büdös árulókból, mentelmi jog mögé menekült köztörvényes bűnözőkből álló rohadék áruló korrupt tolvaj sorosita maffiabandát. Utána kezdődhet a haldoklásuk, a végső felmorzsolódásuk. 2026-ra a demokratikus nemzeti 5. Orbán-kormány mellett már normális ellenzéke lesz az országnak, és már nem is lesz akkor a tétje annak a választásnak.
arcademacho
2022. március 06. 19:28
szerintem onkenteseket kellene kuldeni, van egypar jelentkezo !!!
stonecircle
2022. március 06. 14:36
Ki ez az eszement???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!