Na, ezért kell elmenni szavazni!

2022. március 24. 14:32

Évtizedek óta náciznak, fasisztáznak bennünket, miközben ők állnak össze a karlendítősökkel.

2022. március 24. 14:32
null
Rákay Philip
Facebook

„Na, ezért kell elmenni szavazni!

Egyebek mellett azért, hogy az ilyen Vásárhelyi Mária-félék végre megtanulják, hol a helyük a világban! Hogy megüzenjük nekik: mérhetetlenül elegünk van abból, hogy évtizedek óta diktatúrát rikoltanak, náciznak, fasisztáznak bennünket, miközben ők állnak össze a karlendítősök pártjával – a Jobbikkal –, s éppen az ellenzéki balos összefogás listavezetője, Márki-Zay beszél arról, hogy ők a »fasisztáktól a kommunistákig külön-külön képviselnek« mindenkit.

Vásárhelyi Mária mindeközben »színtiszta náci/sztálinista gyűlöletbeszédet« emleget a Fidesz kampánya kapcsán.

Mutassuk meg április 3-án, mit gondolunk róluk! SOHA TÖBBÉ BALOLDAL!”

Nyitókép: Rákay Philip Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fed74
2022. március 25. 19:03
Neked kuss a neved Kálmán,te gyáva szarházi!
Gecorbi
2022. március 25. 08:39
Látod, Kálmány (már a neved jelentése is jellemző: maradék), ezért, miattad is elmegyünk szavazni, hogy menj vissza dolgozni, Kálmány! Elég volt a nevéből.
Lajoss
2022. március 25. 08:02
Bizony,Kálmán,el fogjuk zavarni a tolvaj-fajtádat!
bagira
2022. március 25. 00:02
Kommunizmus kisöccse a nácizmus egy tőről fakad a kettő , annyi különbséggel hogy a kommunisták éh-fagy halállal irtották kínozták az embereket , még a nácik gyors gázkamrában. 2022 választáskor ezek örökösei utódai jönnének vissza . Puding próbája meg volt 2002-2010. Márki kaparja ki nekik a gesztenyét kampányol helyettük a főkolomposok háttérben lapulnak . Választást elbukják ismét nagy hanggal teszik közzé ,,nem kampányoltak Márki akart miniszter lenni ,, Márki nyüzsgése nem más mint ne a ballibsik vigyék el a balhét . Azé nagy ígéretek helyett pofára esés lesz győzelem helyett bukta. Gyurcsány klán moslékkoalíció megszólal maguknak ártanak csak a gyűlölet árad belőlük. Gyurcsány klán koalíció nagyon is tudja buknak , ezért minden értéket eladnak amit lehet , ismét anyagilag helyezkednek a gazdaságban bent maradhassanak maguknak részt kivesznek , tele vannak korrupcióval.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!