Donáth Annáék hazudnak

2022. március 22. 13:21

Ezt nem azért mondom, mert Orbán jó, a baloldal meg általában hazudik. A megfejtés egyszerűbb.

2022. március 22. 13:21
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Donáth Annáék hazudnak. Ezt nem azért mondom, mert a megszorítás rossz, Orbán jó, a baloldal meg általában hazudik. A megfejtés egyszerűbb és elvi síkon keresendő. Amikor 2010-ben átvette Orbán Viktor a kormányzást, akkor a szocik által romba döntött országot elkezdte rendbe tenni.

2010-ben rekordmagas volt a munkanélküliség, az átlagbér alacsonyabb volt, mint ma a minimálbér és óriási IMF-hitel szorította a gazdaság torkát. A helyzet katasztrofális volt. Ezt nem én mondom, hanem a nyugati világban mértékadónak számító nagy hitelminősítők, akik Gyurcsányék gazdaságpolitikáját a bóvli, azaz befektetésre nem ajánlott kategóriával honorálták.

Orbán és csapata azonban nem megszorításokban gondolkodott. Működő struktúrát akartak létrehozni és plusz 1 millió munkahelyet ígértek. Ez mára már meg is valósult. A gazdaságot pedig fűteni kezdték a megszorítások helyett. A 2002 és 2010 közötti időszak nagy lecke volt, hogy a restriktív gazdasági modell, a hozzá nem értés és a korrupció totális csődbe viszi az országot.

Kedves Donáth Anna! A 2010 előtti megszorításokért és a csődért pontosan az a gazdasági »szakértői« csapat felelt Király Júliától Surányin át Bojár Gáborig, akik a mai napig dedikált nagyokosok a Gyurcsány-Márki-Zay féle csapatban.

A megszorítások mindig balról jönnek, mivel teremteni, alkotni semmit nem tudtok. Élősködtök a rendszeren, amíg a munkából élő emberek tudják fizetni a folyamatosan növekvő adóterheket, aztán buktok és arra vártok, hogy valaki ismét felépítse az országot, amit ti megint kiszipolyozhattok. A baloldal nem érdemel több esélyt! Védjük meg eredményeinket és őrizzük a stabilitást!”

Nyitókép: Kötter Tamás Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. március 23. 12:02
Vajon mi jön, amikor feloldják a hatóságilag szabott árakat?
hakos
2022. március 23. 08:39
Szóljon már valaki a momentumosoknak, hogy a szomszédban háború van. Pedig azt hittem, hogy tudnak róla, hisz fegyvert és magyar katonát akartak küldeni oda.
akiaki
2022. március 22. 20:00
a donát család bizonyított, 3 generáción át, mondjuk mindegyik megbukott és ezt nem értik, nagyapi, papi és kannácska
darling
2022. március 22. 19:53
Donáth A. arcán a személyisége: gonosz, ártó gondolatok, lepusztult lélek! Ártani, kárörömködni! Szerencsétlen, nyamvadt figura! (Nő?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!