Rengeteg bűnöm van

2022. március 22. 19:40

Mandiner, nyomozz, rábaszol, mert igaz.

2022. március 22. 19:40
null
Bakács Tibor Settenkedő
Facebook

„Tele a faszom a magyar szellemi konzisztenciával, hogy azok is értsék, akik diplomát fénymásolnak. Próbálom megtalálni a helyét Palotai-Böhm Kijev projektjének, tárgyalok, régen mindenkit ismertem, most sem mondom a neveket, majd Isten mindenre emlékszik, én nem. A lényeg, hogy egy alternatív menő hellyel próbálkoztunk, a főnöke megnézte, azt mondta unalmas. Szeretnék meghalni, mert ez az a kor, amikor a háborúra, Palotaira, Dziga Vertovra azt mondják unalmas. Annyira felbaszódtam ezen, és a magyar szellemi sártalajra, hogy úgy döntöttem, két előadás lesz, egy Szabadkán, egy a Vatikánban.

Nem oly régen egy templomi kórus szeretett volna Sun Subiátóban énekelni, nem ment, Orbán protestáns, s nekünk, katolikusoknak is vannak bűneink, nem bocsájtottuk meg Luthert, pedig szent volt, in nuce, hogy latinul értsétek, irtam egy emailt a Vatikánba, még aznap válaszoltak, s a kórus énekelt az olasz kisvárosban. Mandiner nyomozz, rábaszol, mert igaz.

Rengeteg bűnöm van, Szent Tamás azt mondaná, a hetedik főbűn kínoz Tibi néni, a harag. Vagyis aki kíváncsi, autóba ül, nem fogjátok látni e hazában, kapjátok be a faszom, pedig magyar cucc, Bartók Béla, Márai is idegen földön sírdogált, szó szerint. Szedjétek össze magatokat, mert gajra mentek.”

Kép forrása: MTI Fotó: Beliczay László

 

***

Április első vasárnapján újabb négy évre határozzuk meg az ország sorsát, hazánk minden magyar állampolgára eldöntheti milyen irányba tartson közös utunk.

Az elmúlt 30 évben nem foglalkoztatta a politika? Esetleg még nincs is személyes tapasztalata a rendszerváltás utáni időszakból? Vagy csupán szeretné hazánk jelenlegi helyzetét reálisan látni, mielőtt döntést hozna saját és gyermeke jövőjéről? A Mandiner Választási Különszáma erre kínál lehetőséget!

A Mandiner Választási Különszámát ezekben az üzletekben vásárolhatja meg! 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Karácsony Andrea
2022. március 24. 11:23
Ez teljesen meghibbant... szegény azt hiszi nagyon szellemes, meg magasröptű, pedig csak szánalmas
Ninini
2022. március 23. 17:03
Ez a szöveg olyan, mintha olyan gyorsan akarná elmondani, hogy lóugrásokban váltja a témát. semmiféle módon össze nem illő mondtatok bárminő átvezetés, vagy tagozódás nélkül.
GyurkaPista
2022. március 23. 16:42
Bakáts, settenkedj ki Ukrajnába, lopkodd el az orosz szalámi készletet, hátha meggyengülnek, és békét kötnek végre... És, - ha már úgyis Lopakodó üzemmódban leszel - beállhatsz az ukrán légierőbe, te leszel az egyetlen vadászgépük amit az orosz radarok nem érzékelnek... Bakáts Stealth F-117 Tibor, lethal weapon, a halásos fegyver...
miazhogynagyonis
2022. március 23. 15:57
az az átkozott szipu. az az oka.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!