A Gyurcsány-lista 9. helyén álló Z. Kárpát Dániel náci karlendítéssel viccelődik

2022. március 12. 17:25

Nektek tényleg ez is belefér? Szégyelljétek magatokat!

2022. március 12. 17:25
null
Rákay Philip
Facebook

„Na, most mi a helyzet haladár értelmiségiek? Nektek tényleg ez is belefér? Pusztán költői kérdés ez, hiszen akkor is néma csöndben voltatok, amikor Márki-Zay miniszterelnök-jelöltetek azzal büszkélkedett: milyen gerinces dolog a »fasisztákat és a kommunistákat külön-külön« képviselni. Innen már csak egy ugrás a nácik képviselete, ugyebár... Szégyelljétek magatokat!”

Fotó: MTI/Kovács Tamás 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. március 15. 16:24
Elhoz néhány szavazatot a fidesztől..:)
Osztap Bender
2022. március 13. 17:06
Kinek a karlendítés, kinek a várbéli lakás jut! Igaz-e Kálmán?
enes
2022. március 13. 15:38
Zék Árpád Dániel
Jeney Gottfried Adolf
2022. március 13. 14:15
Kevés hülyébb dolog van a világon a Filipnél. Az egész oda vezethető vissza, hogy egyáltalán milyen ember nevezi el a fiát Filipnek? Nyilván senki, egy rendes ember a gyerekének a Kálmán nevet adja. De akkor mi késztethet valakit arra, hogy megtagadja kálmánságát és a filipséget válassza? A kifejlett Filip leginkább úgy néz ki, mint ha egy brazil szappanoperában valakit nőből férfivá, majd Louis Vuitton táskává, majd vérhassá, majd ismét férfivá operáltak volna. Első ránézésre nem is gondolnánk, hogy mekkora ótvaros tahó a hülyéje. A kimért ősz hajszálak, intellektuális arcszőrzet akár akár normális emberi lény benyomását is kelthetik, ám eme téveszme rögtön szertefoszlik, amint megtudjuk: időnként felhívja Bolgár Györgyöt, hogy KDNP-seket meghazudtoló ostobasággal bizonygassa, hogy nem egy értelmetlen fasz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!