A vadonatúj rabkórház kifejezi mindazt, amit a Fidesz tett az országgal

2022. február 12. 09:42

Ha egy rabot sürgősen kezelni kell, előtte túl sokat kell autózni.

2022. február 12. 09:42
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A vadonatúj rabkórház és a lepukkant régi, közkórházi épület között csak pár száz méter van, de a két épület együtt fejezi ki mindazt, amit a Fidesz tett az országgal. Börtönkórházra szükség van persze, de

1) ha nem lopták volna szét az egészségügyre (is) érkezett EU-s pénzeket, akkor sokkal-sokkal több kórházi részleg újult volna meg

2) ezen az építkezésen is az Orbán család üzletfele keresett (a kivutelező WHB vette meg például Tiborcztól az Eliost )

3) az új kórház az eszetlenség és embertelenség jelképe is. Csak rá kell nézni a térképre, hogy meglássuk, mennyire logikátlan volt ide telepíteni ezt az intézmény.

Míg a korábbi tököli kórház az ország központjában volt, ez a román határszélen fekszik, távol a fővárostól és extrém távol pl Sopronkőhidától. Ha egy rabot sürgősen kezelni kell, előtte 5.5 p órát kell autózni.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2022. február 23. 14:59
Kezelésre te is odakerülsz . Zuglóban tombol a korrupció! Horváth Csaba polgármester mit szól ehhez?
Csendőr
2022. február 13. 17:36
Vadházi Ákos a száguldó riporter szerepében tetszeleg. Nincs ezzel semmi baj, joga van hozzá. Egy a probléma, hogy képviselői munkássága során nem emlékszem, hogy valamilyen építő jellegű dolgot mondott, vagy tett volna a haza vagy választókerülete gyarapodásának érdekében.
Jenochef
2022. február 13. 17:07
Barom!!!
Misa
2022. február 13. 14:13
Mekkora barom vagy,remélem a választás után nem fogunk látni, de büdös gyökér.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!