Folytatódik az aranyélet a Városházán!

2022. február 09. 16:07

Úgy néz ki, a főváros még sincs „kivéreztetve”, ha a haveroknak ekkora pénzeket lehet osztani.

2022. február 09. 16:07
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Több mint 5 millió forint prémiumot kapott Barts Balázs, a fővárosi vagyonkezelő vezetője tavaly. Vele akarják Karácsonyék a Városháza-botrányt elvitetni. A hallgatásnak pedig ára van?

A milliárdos közművezér, Mártha Imre sem maradt ki a pénzosztásból, és szintén több mint 5 millió forint prémium jutott neki is – legyen miből szépítgetnie floridai »garzonlakását«.

Úgy néz ki, a főváros még sincs »kivéreztetve«, ha a haveroknak ekkora pénzeket lehet osztani.

A fővárosi cégvezetők milliós szakítása azért különösen felháborító, mert közben a főváros botránytól hangos, közlekedési dugók, kosz és szemét van mindenfelé.

Karácsony azt ígérte, Budapest mindenkié lesz. A valóság viszont az, hogy Budapest és vagyona valójában a szűk, baloldali kiváltságosoké.”

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szittya66
2022. február 09. 19:23
Azért ez a Geri gyerek mégiscsak egy pénzügyi zseni. Üres kasszában ennyi pénzt tudott találni!
Haramia
2022. február 09. 19:01
Végül is. Ha komolyan gondolják lelépti pénznek, akkor áldásom rá. Ha végleg lelépnek a közéletből, akkor nem sok érte. Egyébként pedig vérforraló, nyilván. Bár ahogy magamat ismerem, ha én lennék ott, akkor mindezt megoldanám Mártha vagyonából, ami onnantól kezdve közpénzkímélő megoldás lenne. Úgy intézném, hogy még hálás is lenne érte, hogy annyival megússza. :)
elégia
2022. február 09. 17:23
Én ezek között a Márthát nem értem. Akinek annyi péze, ingatlanja van, és az egészet körül lengi gyanús alvilági homály, miért csinál magából céltáblát? Élhetne Floridában fizetett őrőmlányokkal, akár minen heti váltással. Ez beteg, pontosabban hülyébb, mint a sok évi átlag.
Xabi
2022. február 09. 16:53
Volt, aki nem ezt várta?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!