Szégyen

2022. február 09. 15:54

Az EBESZ-küldöttség legfeljebb arra jó, hogy a durva, alpári választási csalásokat megakadályozza.

2022. február 09. 15:54
null
Batka Zoltán
Népszava

„Olyan ez a helyzet a magyar választásokra rekordnagyságú küldöttséggel készülő EBESZ-szel, mint amikor tíz lódoktor vonul ki a már döglődő takonykóros lóhoz. Ha időben észlelték volna a bajt, elég lett volna egy orvos is; így viszont a tudós gyülekezet csak szakszerűen dokumentálhatja a dögkút felé vezető utat.

Konkrétabban: az EBESZ küldöttség legfeljebb arra lesz jó, hogy a durva, alpári választási csalásokat megakadályozza. Azokat, amelyek ma már Oroszországban is inkább a peremterületeken dívnak, amikor például a választási bizottság Jelenája kötényben hordja be a Putyinra előre kitöltött szavazatokat. Azonban azokat a pitiáner, ám együtt óriási szavazattömeget hozó csalásokat, amelyek Magyarországon a Fidesznek az ország leuralását lehetővé teszik, az EBESZ garantáltan nem fogja megakadályozni.”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetx
2022. február 10. 22:04
A szégyen az, hogy mindenféle ostoba, fröcsögő kis genny újságírónak nevetheti magát és még helyet is kap. Ráadásul ők a független objektív sajtó.
Rizsa
2022. február 10. 10:00
Ez a balliberális Muki meg a társai már előre farkast kiáltanak. Aztán majd jön a pofára esés . Hajrá magyarok ! Mutassuk meg ezeknek , hogy feleslegesen kárognak.
1000bocs
2022. február 10. 09:06
Batka Zoltán ugyanennyi karakterben pontokra szedve felsorolhatta volna az konkrét bizonyítékait, amik nincsenek. Marad a szoksásos balos csavar: ha valamit nem látsz, nem érzel, nincs, nem tudod bizonyítani az nem azért van mert nincs hanem annyira rendszerszintű hogy észre sem veszed. A hülyebalos például valahogy azt képzeli, hogy itt ebben az országban mindenki rájuk akarna szavazni, de a fortélyos Fidesz lekenyerezte őket a családtámogatással, béremeléssel, gyermekétkeztetéssel meg más földi jókkal, ezért a hülye pógár nem tudja hogy neki arra a baloldalra kellene szavazni amelyik mindezeket elveszi tőle és eladja az országot majd lelép. A hülyebalos azt képzeli, itt mindenki rájuk szavaz, de az alattomos Fidesz olyan választási rendszert hozott létre, hogy ezek a szavazatok nem látszanak. Merthogy a Fidesz nem úgy csal, ahogy a baloldal mindig is szokott, ami látható mint a láncszavazás, nem. A Fidesz láthatatlanul csal, amit tízezer EBESZ megfigyelő sem vesz észre. Mindegy is. A balos annyira ostoba, hogy képes cikket írni a saját ostobaságáról, mint ez a szerencsétlen. Nem tudja megmutatni, leírni, bebizonyítani hogy a Fidesz csal, ezért toppant mérgesen mint a durcás óvodás, és azt mondja: akkor is nekem van igazam! Nem, kedves baloskárosult polgártárs. Nincs igazad. A valóság mérhető, számolható, megismerhető. És ennek az országnak az a valósága, hogy olyan ellenzéke van amire ha az ellenzéki szavazó ránéz, akkor inkább befogott orral ő is a Fideszre szavaz.
merkur
2022. február 10. 08:28
Vagyis ha vesztenek, EBESZ ide EBESZ oda, CSALÁÁÁÁÁS ......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!