Róna Péter lesz Iványi Gábor helyett?

2022. február 15. 11:50

Szekunder szégyenérzetem immáron primér az ellenzék miatt.

2022. február 15. 11:50
null
Lattmann Tamás
Lattmann Tamás
Facebook

„Róna Péter lesz az ellenzék közös köztársasági elnök-jelöltje, pl. Iványi Gábor helyett...Az eddigi összes, az ún. ellenzék miatti szekunder szégyenérzetem immáron primér.”

Fotó: MTI/Kovács Attila

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2022. február 16. 07:29
JAVASOLNÁM ELLENZÉKI KÖZT. ELNÖKJELÖLTNEK A 90 ÉVES UGRIN BENEDEK BÁ'-T, A ROCK ÉNEKEST--HA ÉL MÉG. HA MEGHALT VOLNA--ISTEN NYUGOSZTALJA-- AKKOR IS ŐT! MÚMIÁK KÖZÉ--AKI A MÁRKY MAKI FÉLE PÉLDÁNY IS--TÖK' MEGFELEL AZ ÖREG. IGAZ, HOGY EGY KISSÉ MÁN' FALS HANGON DANOL, DE AZÉÉ' MÉG MEGTESZI....
szürkeSzarvas
2022. február 16. 04:16
A belpesti zsidóbanda a Patast alázó cirkuszra vágytott-az álpap Iványitol. Innen a zsongásuk. "Szolaljon" meg még a gnómfejű Fleck,a Majtényi,Demszkij,Eörsi Matyi (a gyurcsányi szolgája Bruixellesben),a Haraszti Miki,Kim Lane Scheppele,Applebaum,stb és Kis János maga is... :)
józan paraszti ész
2022. február 15. 22:41
Ne törődj vele Tamás. Mi is szégyenkezünk mind kettő miatt. Ja, és miattad is.
zsanett-kúnrum
2022. február 15. 18:52
Legyen makizay letagadott hetedik gyermeke az ellenszék jelöltje
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!