Fekete-Győr: Mennyibe fog kerülni nekünk a vizes vébé?

2022. február 09. 09:58

A politikus szerint „a megkérdezésünk nélkül kötelezték el az országot” egy újabb világbajnokság mellett.

2022. február 09. 09:58
null

Ahogy megírtuk, Japán helyett Magyarország rendezi a vizes világbajnokságot 2022-ben, ami hatalmas diplomáciai sikernek számít, megmozgatja az egész országot és jelentős bevételt jelent majd az idegenforgalomnak is a 2017-es, hatalmas sikerű és etalonnak számító vizes vébé tapasztalatai alapján, amikor már a délelőtti selejtezőkben tízezer ember drukkolt Milák Kristóféknak.

„2017-ben a tervezett 25 helyett 120 milliárdért rendeztünk vizes vb-t.

Csak azt nem tudjuk: mennyibe fog ez kerülni nekünk?” – teszi fel a kérdést Fekete-Győr András a Facebookon.

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 238 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kiababa
2022. február 10. 17:23
Inkább azt kérdezném ti mennyibe kerültök az országnak?
Nabakker
2022. február 10. 12:57
Sötét-győr, neked két napelemes atomerőműbe, zárlatos rollerrel kiszállítva!
Kopaszpapa
2022. február 10. 06:53
Beszéljünk inkább arról, hogy mennyit veszített Magyarország az olimpia ellenes fellépéseitekkel? Mennyit nyer Párizs az esztelen idióta barom ámokfutásotok miatt! Beszéljünk arról, mennyit veszítene a Magyarország, ha Hanuka Geri lemondaná (lemondhatná) az atlétikai VB-t? Miért fontos nektek ez ennyire? Ez már kóros, oké értem, nem szerettek mozogni, nem értitek, hogy lehet más világkép is, és a beteg hozzáállásotokat erőltetnétek a világ többségében sportszerető közönségére, de ne kelljen már a ti látens homoszexualitás okozta komplexusaitok miatt nekünk normális többségnek mindenről lemondani! (Amúgy most ki talált meg bandika? Ki vett meg, hogy ők rendezhessék át eseményt mint az olimpia esetén a Párizsi rendezők?)
Rizsa
2022. február 09. 16:41
Van bőr a képén : Ráfesteni ezt a három szint amikor meghekkelték az olimpiát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!