Misztikus élményem volt

2022. február 27. 07:00

Molnár Zsolt az ATV-ben nyilatkozott a zuglói parkolási korrupcióval kapcsolatban.

2022. február 27. 07:00
null
Bakács Tibor Settenkedő
Facebook

„Szervusztok mackók! Most, hogy felkelek, azon tűnődöm hány gyerek halt meg Ukrajnában, vagyis ha háború van, akkor háború van, Hagakure, röviden értelmezve, nincs szabály, törvény s bölcs tapasztalás – fantasztikus bizonyíték az Élet/Isten létezésére, hogy a tank által eltaposott autóban a sofőr, az ukrán nyugdíjas túlélte, de nem szeretnék ő lenni – misztikus élményem volt. Ezt mesélem el nektek.

Molnár Zsolt az ATV-ben nyilatkozott a zuglói parkolási korrupcióval kapcsolatban – aki nem tarka macska, tudja, milyen régóta fut szégyenbélyegként a hatalom és az ellenzék együttműködése Zuglóban, na a lényeg, hallom, hogy az igazat mondja, a lelkem érzi, hogy hazudik. Hosszú az út hazáig, s közben háború van.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. február 28. 10:15
Egy feles, szalámival ezt okozza.
Nabakker
2022. február 28. 08:45
Misztikus élmény: mikor szalámiból van a kerítés.
APA152
2022. február 27. 20:10
" Misztikus élményem volt " Szerintem orgazmusod volt. Csak olyan régen nem éltél át olyat,hogy már azt sem tudod mi az. Tudod ? Mint a szalámi lopáskor.
luisbathhelena
2022. február 27. 19:05
A kolbaszommal közeledtem egy meztelen kerek nő felé. Lehajoltam. Megszagoltam-sajtszaga volt. Folriadtam....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!